Başkan Altınok köpek yavrularına sahip çıktı

Ankara Masası
|
06 Haziran 2020, Cumartesi - 16:36
Başkan Altınok köpek yavrularına sahip çıktı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, denetimler sırasında karşılaştığı 7 adet minik köpek yavrusunu sahiplenerek koruma altına aldı.

Başkan Turgut Altınok, Keçiören Atapark Mahallesinde cadde, sokak ve parklarda sürdürdüğü denetimler sırasında karşılaştığı 7 adet minik köpek yavrusunu koruma altına aldı. Altınok, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediği sırada anneleri tarafından terk edildiğini öğrendiği köpek yavrularına mahalleliler tarafından sahip çıkıldığını öğrendi.

Altınok, vatandaşlar tarafından barınağa götürülmeleri istenmeyen minik yavrular için düzenli olarak bakım ve yiyecek desteği yapılması talimatı verdi. Keçiören Belediyesi veteriner hekimleri, minik yavruların sağlık kontrollerini yapmak üzere yuvanın bulunduğu noktaya yönlendirildi.

'Yüce rabbimin yarattığı dilsiz varlıklara sahip çıkmak gönül işidir’diyen Altınok, “Gerek evcil hayvanlarımıza gerekse sokak hayvanlarımıza her türlü gıda, bakım, tedavi ve koruma desteğini sağlıyoruz” dedi.

 “Vatandaşlarımızı sokak hayvanlarına sahip çıkmaya davet ediyorum”

Sokak hayvanlarına yiyecek temin edilmesi için vatandaşlara yönelik çağrıda bulunan Altınok, “Sokaklara, evlerimizin ve dükkânlarımızın önlerine yiyecek ve su bırakalım. Gönlü ve yüreği güzel olan her bir insanımızı sokak hayvanlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Dili olan ama konuşamayan; acıktığını, susadığını, üşüdüğünü söyleyemeyen masum dostlarımıza toplum olarak kanat gereceğimize de yürekten inanıyorum. Biz de Keçiören Belediyesi olarak Allah’ın yarattığı masum, dilsiz ve güzel varlıklara sahip çıkmaya devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/23850/baskan-altinok-kopek-yavrularina-sahip-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.