Balâ doğalgaza kavuşuyor

Ankara Masası
|
06 Haziran 2020, Cumartesi - 17:56
Balâ doğalgaza kavuşuyor

Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran,  ilçeye doğalgaz bağlanması için ilk kazmayı vurdu.

Bala Belediyesi, Başkentgaz ve BOTAŞ öncülüğünde başlatılan Bala doğalgaz projesi için temel atma töreni düzenlendi.

Törene Kaymakam Yusuf Turhan, Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran, siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Bala’ya doğalgaz bağlanması için ilk kazmayı Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran ve Balâ Kaymakamı Yusuf Turhan vurdu.

Balâlıların doğalgazı yıllardır beklediğini ifade eden Başkan Buran, ‘’Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkezimize, İl Başkanlığımıza ve Başkentgaz’a, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ‘’dedi.

’Verdiğimiz sözü yerine getirmekten mutluyuz’’

Başkan Buran,‘’Balâ’mızı doğalgaza kavuşturacağız dedik ve  bu çalışmaları yapmaya başladık.Bu pandemi sürecinde de  doğalgaz çalışmalarının temelini atmak, ilk kazıyı yapmak ayrıca bize mutluluk veriyor’’ açıklamasında bulundu.

“Bu kış vatandaşlarımız doğalgaza kavuşmuş olacak”

Yetkililer ile çalışmalar hakkında görüştüklerini ifade eden Başkan Buran, ’’ İlçe merkezimizde çalışmaları iki ay içinde bitirmeyi planlıyorlar. Tam hattın çekilmesi de yaklaşık 4 aya bulacağını bildirdiler. Bir aksilik olmazsa bu kış vatandaşlarımız doğalgaza kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.

Başkent gazın Balâ’da büro açacağını söyleyen Buran,  doğalgaz abonelik işlemlerinin de başlayacağını belirtti.

Doğalgazın gelmesiyle ekonomik ve sosyal anlamda ilçenin gelişeceğini, dışarıya göçün duracağını ifade eden Buran, hizmetlerine tüm hızıyla devam edeceklerini vurguladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/23917/bal-dogalgaza-kavusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.