Brad Pitt, Angelina Jolie’e karşı tanık ordusu kurdu

Brad Pitt ve Angeline Jolie çiftinin 2016 yılında başlayan boşanma davaları geçen sene sonuçlanmış ancak çocuklarının velayeti konusunda anlaşamamışlardı. Brad Pitt’e devam eden velayet davası için 21 tanık destek olacak.
Zeliha Demirci
|
12 Ekim 2020, Pazartesi - 18:44
Brad Pitt, Angelina Jolie’e karşı tanık ordusu kurdu

Dünyaca ünlü oyuncular Brad Pitt ve Angeline Jolie arasında 4 yıldır çekişmeli velayet davası devam ediyor. 56 yaşındaki Pitt'in, 27 yaşındaki Alman model Nicole Poturalski ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasıyla davanın da seyri değişti.

Pitt, Jolie’nin agresifleşen tutumuna önlem olarak tanık ordusu kurdu. 6 çocuğu için ortak velayet isteyen Pitt’e davada 21 tanık destek olacak. Tanıklar arasında asistanları, korumaları, terapistleri, rol arkadaşları var. Duruşmalar 23 Ekim’e kadar sürecek.

Brad Pitt’in sevgilisi isyan etti

Öbüe yandan Brad Pitt’in Alman manken sevgilisi Nicole Poturalski, Instagram’da kendisine yönelik yapılan “nefret içerikli” yorumlara paylaştığı video ile tepki gösterdi.

Poturalski, “Bu tür insanların kafalarında neler olup bittiğini anlamıyorum. İnsanların neden nefret dolu yorumlar bıraktığını merak ediyorum. Bundan çıkarınız nedir?” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/241845/brad-pitt-angelina-joliee-karsi-tanik-ordusu-kurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.