Hakan Bayrakçı'dan Kaftancıoğlu'na: Sen kimsin!

Anket şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, kendisine hareket eden Canan Kaftancoğlu'na cevap verdi.
Ankara Masası
|
12 Ekim 2020, Pazartesi - 21:23
Hakan Bayrakçı'dan Kaftancıoğlu'na: Sen kimsin!

Ahmet Hakan'ın sunduğu programa katılan Sonar Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 'İş istedi vermedim ondan bana saldırıyor' iddialarına cevap verdi.

Bayrakçı, Kaftancıoğlu'nun sözlerinin baştan sona yalan olduğunu ifade ederken, "Ben genel merkezle yapacağım araştırmaları Canan Kaftancoğlu’la mı görüşeceğim. Kim o ya. O kim" diye konuştu.

"Ben il başkanlıklarıyla iş yapmam"

CHP'de üst düzey isimlerin hepsini tanıdığını 25 senedir iş yaptığını belirten Bayrakçı "İki şey söylüyor.12. dereceden  yalan ve iftira. Oğlumda masadaydı 3 kişi sohbet ettik. Ben genel merkezle yapacağım araştırmaları Canan Kaftancoğlu’la mı görüşeceğim. Kim o ya. O kim. Ben genel başkanla tanışırım, genel başkan yardımcılarının hepsiyle tanışırım. 25 senedir Cumhuriyet Halk Partisi’nin araştırmalarını yapmışım. Onla mı ben genel merkezle yapacağım araştırmaları konuşacağım. Ben il başkanlıklarıyla iş yapmam. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’yle defalarca iş yapmış, yapmaya devam eden bir adamım. Onunla öyle bir pazarlık konuşma yapar mıyım? Onun için diyorum 12. Derece yalan 13’te yalan bitiyor." ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu Bayrakçı hakkında şu tweetleri atmıştı;

http://www.ankaramasasi.com/haber/242036/hakan-bayrakcidan-kaftanciogluna-sen-kimsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.