Among Us’a güncelleme geliyor

En popüler oyunlarından “Among Us” için bu ay beta güncelleme geliyor. Innersloth güncelleme detaylarını resmi olarak duyurmadı, lakin beta oyuncuları gelen yeniliklerin detaylarını paylaştı.
Ankara Masası
|
13 Ekim 2020, Salı - 09:53
Among Us’a güncelleme geliyor

Innersloth’un, Son zamanların en popüler oyunlarından “Among Us” bu ay beta güncelleme alacak. Mobil platform kullanıcıları şimdilik yeni güncellemeden faydalanamasa da yakın zamanda bu mümkün olacak. Yapımcı Innersloth güncellemenin resmi detaylarını paylaşmadı, fakat oyuncular yeniliklerin bazılarını hemen fark etti. İkinci oyunu iptal ettiğini duyurmasının ardından gelen ilk güncelleme oyuncuları sevindirdi.

Güncelleme neleri kapsıyor?

Innersloth güncelleme detaylarını resmi olarak paylaşmadı. Ancak beta sürecine katılan birçok kullanıcı çeşitli yenilikleri paylaştı.

  • Anonim oylama

Bilindiği üzere Among Us‘ta her toplantıdan sonra oylama yapılıyor. Bu oylamalar sonucunda kimin kime oy attığı gösteriliyor. Artık oyuna girmeden önce lobi ekranından anonim oylama seçeneği sayesinde yapılan oylamalar gizli kalabiliyor.

  • Görev çubuğunu gizleme

Yeni gelen güncellemede aynı zamanda oyun içinde sol üstte yer alan görevler çubuğu gizlenebiliyor. Ekranın neredeyse çeyreğini kaplayan bu alan yüzünden insanlar ekranlarının sol üst kısmını göremiyordu.

  • Renk körü desteği

Uzun zamandır beklenen yeniliklerden biri olan renk körü desteği de gelen yenilikler arasında. Artık renklerin önemli olduğu görevlerde (kablolar gibi) her rengin kendine ait bir deseni olacak. İlerleyen zamanlarda renk körü desteğinin daha da gelişeceği söyleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/242331/among-usa-guncelleme-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
BERKE
13 Ocak 2021, 19:43
iyi