Bahçeli'den orman yangınları tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'daki orman yangınlarını üstlenen PKK'yı lanetledi.
Ankara Masası
|
13 Ekim 2020, Salı - 10:46
Bahçeli'den orman yangınları tepkisi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde Hatay ve Kahramanmaraş'taki orman yangınları vardı. MHP lideri yangınları üstlenen terör örgütü PKK yapılanması Ateşin Çocukları için sert ifadeler kullandı.

"Ateşin Çocukları isimli PKK aparatı"

"Ağacımıza, doğamıza, insanımıza kim ya da kimler sabotaj yapmışsa bulunup en ağır şekilde cezalandırılmaları ertelenemez bir hedeftir." diyen Bahçeli, "Özellikle Ateşin Çocukları isimli PKK aparatı bir oluşum tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Bilindiği üzere bölücü terör örgütü 2019 yılında Ateşin Çocukları inisiyatifinin kurulduğunu ve bu hain grubun çakmak ve kibritle mücadele edeceğini duyurmuştu. Bu canilerin ilk eylemi 11 Temmuz 2019'da Fethiye'de çıkan orman yangını ile görülmüştü. Bu teröristler Hatay'daki sözde kutsal ateşi de selamlamışlar ve yangınların sorumluluğunu üstlenmişlerdir." dedi.

"Bunlar iblisin çocukları, ihanetin çakallarıdır" 

Bahçeli şu şekilde devam etti: Ateşin böyle çocukları var mı bilemeyiz fakat bildiğimiz şudur: Bunlar iblisin çocukları, ihanetin çakallarıdır. Kimin çocukları oldukları meçhul olan bu şerefsizin kısa sürede yakalanıp, yaptıkları kadar yakılmaları, her türlü eylemlerden dolayı hesaba çekilmeleri en acil hukuk ihtiyacıdır.
http://www.ankaramasasi.com/haber/242591/bahceliden-orman-yanginlari-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.