Erol Bulut: "Tokat olayının üzeri kapatılmaya çalışılıyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, kaleci Altay’ın tokat olayını doğruladığını belirterek “Bu konu gördüğüm kadarıyla kapatılmaya çalışılıyor, bu hoş bir şey değil.” dedi.
Büşra Bayrak
|
13 Ekim 2020, Salı - 10:45
Erol Bulut: "Tokat olayının üzeri kapatılmaya çalışılıyor"

Galatasaray, Ümit Milli Futbol Takımı ile milli maç arasında antrenman maçı yapmıştı.

Maç sırasında çıkan tartışmada Galatasaraylı Marcao'nun milli oyuncu Halil Dervişoğlu'na tokat attığı öne sürülmüştü.

Bunun üzerine sar kırmızılı kulüp bu yöndeki haberleri yalanlamıştı.

Halil ve Marcao arasında tartışma yaşandı

Açıklamada, "Karşılaşmanın 65. dakikasında milli oyuncumuz Halil Dervişoğlu'nun hakemin düdüğünden sonra topa vurmasının ardından oyuncumuz Marcao Teixeira ile arasında bir tartışma yaşanmış, bu ikili diyalogdan dolayı her iki oyuncu da maçın hakemi tarafından uyarılmıştır." denilmişti.

İki oyuncu birbiriyle tokalaştı ve maç devam etti

Galatasaray Kulübünün açıklamasında "Maç devam etse de teknik direktörümüz Fatih Terim'in Ümit Milli Takım Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas'a yaptığı teklif üzerine, iki tarafın karşılıklı anlaşması ve aynı zamanda kötü hava koşulları nedeniyle istenilen performansa ulaşılamamasından dolayı müsabaka planlanandan erken tamamlanmıştır." ifadeleri kullanılmıştı.

Halil Dervişoğlu: "Tokat atma olayı yok"

Ümit Milli Takım oyuncusu Halil Dervişoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur. Sonrasında da el verip oyuna devam edildi. Bu olayın bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkilemeyeceğini açıklamak isterim." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Tolunay Kafkas: "Büyütülecek bir şey yok"

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Oyuncular arasında ufak bir gerginlik yaşandı. Onlar ne söylüyorsa doğrudur, başka bir şey yok. Ufak bir gerginlikten sonra oyuncular barıştı ve oyun devam etti. Hava yağmurluydu ve bir sakatlık yaşanmasın diye daha sonra maçı bıraktık. Bu kararı Fatih hocayla beraber verdik. Aramızda verdiğimiz kararla maçı sonlandırdık. Önemli ve büyütülecek bir şey yok." diye konuşmuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

"Kapatılmaya çalışılıyor, bu hoş bir şey değil"

Erol Bulut bir gazetecinin sorusu üzerine futbol gündemini sarsan tokat iddiasıyla ilgili maçta forma giyen Altay Bayındır'dan bilgi aldığını söyledi.

Erol Bulut, "Ben Altay ile konuştum. Bir tokat olayı olduğunu öğrendim. Bu konu gördüğüm kadarıyla kapatılmaya çalışılıyor, bu hoş bir şey değil." dedi.

Bu açıklama tartışmanın fitilini yeniden ateşledi.

Şu ana dek maça ilişkin görüntü paylaşılmadı

Olay sonrası sosyal medyada Futbol Federasyonu’na maçın görüntülerinin yayınlaması için binlerce futbolsever çağrı yapmıştı.

Şu ana dek maça ilişkin görüntü paylaşılmadı.

Altay Bayındır, Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında Ümit Milli Takım kadrosunda yer alıyordu.

Bu açıklamanın ardından gözler tekrar Galatasaray ve Futbol Federasyonu’na çevrildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/242616/erol-bulut-tokat-olayinin-uzeri-kapatilmaya-calisiliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.