Ermeni Ordusu AZ TV ekibini bombaladı

Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın Terter kentinde sivillere yönelik saldırıları takip eden Azerbaycan TV (Az Tv) ekibini hedef aldı. Saldırıda aracın şoförü yaralandı.​
Büşra Bayrak
|
14 Ekim 2020, Çarşamba - 10:49
Ermeni Ordusu AZ TV ekibini bombaladı

Ermenistan, sivillere yönelik saldırılara devam ediyor.

Gözü dönmüş saldırganlar dünya sesini çıkarmadığı için gazetecileri bile hedef alıyor.

Nitekim, Terter yakınlarında Az TV ekibi de saldırılara hedef oldu. Saldırıda gazetecilerin ekip aracı şarapnel parçalarından delik deşik oldu.

Az Tv'nin savaş muhabiri İlnur Tevfik olay sonrası yaptığı değerlendirmede, Terter’in Düverli bölgesinde bir okula mermi düştüğünü ve okulda yangın çıktığını, bunu görüntülemek için olay yerine gittiklerini anlattı. 

Çekim yaptıkları sırada okula tekrar saldırı olduğunu ve tavanın üzerlerine çöktüğünü belirten Tevfik, bunun üzerine enkazdan çıktıklarını kaydetti.

İlnur Tevfik, çıkışta sivillerin bulunduğu noktalara top mermileri düştüğünü gördüklerini ifade etti.

Tam arabaya binecekleri sırada Ermeni Ordusunun bulundukları noktayı vurduğunu aktaran Tevfik, sürücülerinin yüzü ve karnından yaralandığını söyledi.

Tevfik, dışarıda yaralanan bir sivili de araca alıp Terter'de hastaneye götürdüklerini belirtti.

Görüntüler geçmeye ve Ermenistan’ın sivilleri vurarak işlediği savaş suçlarını dünyanın gözü önüne sermeye devam edeceklerini vurgulayan Tevfik, "Haber hazırlarken kendimiz haber olduk. Biz de sivil insanlarız, haberciyiz" dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/249286/ermeni-ordusu-az-tv-ekibini-bombaladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.