Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi 1. Olağan Genel Kurulu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in ev sahipliğinde düzenlendi.
Büşra Bayrak
|
14 Ekim 2020, Çarşamba - 12:46
Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

Gölbaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda Kent Konseyi Başkanı’nı ve Yürütme Kurulu’nu seçmek üzere konsey toplandı. Divan Başkanlığını Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yürütürken, Kâtip üyeliğini Uğur Mirza ve Serkan Aydoğan yaptı.

Gündem maddelerinin okunarak başlandığı toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından oylamaya geçildi.

Kent Konseyi Başkanlığına Murat Otuzoğlu seçildi

Alından karar ile Kent Konseyi Başkanlığına Murat Otuzoğlu getirilirken, Yürütme Kurulu’na ise, Uğur Mirza, Serkan Aydoğan, Ruhsar Yardımcı, İsa Albut, Sibel Karataş, Ercan Öztürk, Alper Yılmaz, Recep Demirel, Faruk Aypek, İbrahim Karagöz, Ramazan Yalgın, E.Yaman Zaim , Deniz Özgür Görgülü getirildi. 

 “Kent vizyonu ve hemşerilik bilinci için çalışacağız”

Genel Kurul’da konuşan Ramazan Şimşek şunları söyledi: 

“Gölbaşımızın hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma, hesap verme ve katılımcı belediyecilik ilkelerinin hayata geçirilmesi için “Gölbaşı Kent Konseyi”ni kurmak üzere bir araya gelmekten mutluluk duymaktayım. Kent Konseyi Başkanımız Murat Otuzoğlu başkanlığında ilçemizde faaliyet gösteren kamu kurumlarımız, akademisyenlerimiz, muhtarlarımız, birliklerimiz, derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, ilçede yaşayan vatandaşlarımız ile ortak akıl toplantıları düzenleyecek ve birlikte daha güzel, daha yaşanabilir bir Gölbaşı için projeler üretecek, ilçemizin problemlerini, çözüm önerilerini, tartışacak ve Gölbaşımızın sürdürülebilir kalkınması için hep birlikte çalışacağız. Ortak aklın işlerlik kazanacağı ve ilçemizin kalkınması için attığımız bu adımın, hayırlı uğurlu olmasını diler, saygılar sunarım”

http://www.ankaramasasi.com/haber/249668/golbasi-belediyesi-kent-konseyi-1-olagan-genel-kurulu-gerceklesti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.