Pursaklar Belediyesi ilçeye yeşil alan kazandırmaya devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, tehlikeli bölgelerde peyzaj ve çevre düzenlemesi gerçekleştirerek ilçeye yeşil alanlar kazandırıyor.
Büşra Bayrak
|
14 Ekim 2020, Çarşamba - 12:55
Pursaklar Belediyesi ilçeye yeşil alan kazandırmaya devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ekipleri tarafından, ilçede yaşayan vatandaşlara nefes aldıracak yeni projeler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine çalışmalarına yön belirleyen Başkan Ertuğrul Çetin, tehlike oluşturabilecek alanlarda yapımı devam eden çevre düzenlemelerini yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu. 

"İnsan sağlığı ve çocuklar için tehlike oluşturan alanları düzenliyoruz’’

Doğayı seven ve koruyan nesiller yetiştirmeyi istediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "İnsan sağlığı ve çocuklar için tehlike oluşturan alanları düzenleyerek, hemşehrilerimize yeni sosyal alanlar kazandırıyoruz. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Gerçekleştirmiş olduğumuz çevre düzenlemesi ile tehlike arz eden alanlarımızda ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımız tamamlandıktan sonra güzel bir rekreasyon alanı olacak. İnşallah bu çalışmaları en kısa sürede sonuçlandırarak mahalle sakinlerini çok güzel bir alana kavuşturacağız" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/249725/pursaklar-belediyesi-ilceye-yesil-alan-kazandirmaya-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.