Gözü dönmüş cani kız arkadaşını vahşice öldürdü

Amerika'nın Indiana eyaletinde yaşayan Joseph Oberhansley'in, tecavüz ettiği kız arkadaşını testere ile öldürüp beyin, ciğer ve kalbinin bazı parçalarını yediği ortaya çıktı
Ankara Masası
|
14 Ekim 2020, Çarşamba - 16:38
Gözü dönmüş cani kız arkadaşını vahşice öldürdü
Kan donduran olay,Amerika'nın İndiana eyaletinde yaşandı. Joseph Oberhansley isimli şahıs, 46 yaşındaki kız arkadaşı Tammy Jo Blanton'a tecavüz etti.
İddialara göre gözü dönmüş cani, sevgilisini testere ile öldürüp beyin, ciğer ve kalbinin bazı parçalarını yedi. 

Kafatası yemek masasında bulundu 

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.Eve giren polis ekipleri Blanto'nun kafatasını yemek masasında, vücudunun geri kalan kısımlarını ise banyoda buldu.Polis ekipleri, evin her tarafında kanlar olduğunu ve evde karşılaştıkları korkunç manzaranın korku film sahnelerinden daha kötü olduğunu söyledi.

Göz altına alınan Joseph, ilk ifadesinde kız arkadaşını öldürdüğünü ve parçalarını yediğini itiraf etti. Daha sonra ise ifadesini değiştirerek, Blanton'un işe gelmediği için evine gittiğini ve kapıyı çalınca evde iki siyahi adam gördüğünü söyledi.Siyahi adamların kendisini döverek evden kovduklarını iddia eden adam, bu sırada evin birkaç metre yakınında baygınlık geçirip yere düştüğünü, uyandığında da evde polisleri gördüğünü anlattı.

Joseph Oberhansley isimli şahısa mahkeme tarafından müebbet hapis cezası verildi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/253445/gozu-donmus-cani-kiz-arkadasini-vahsice-oldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.