Canlı yayında gergin anlar

Gazeteci Zafer Şahin, kendisini iktidar yanlısı olduğunu ifade eden Hulki Cevizoğlu'na canlı yayında oldukça sert tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
15 Ekim 2020, Perşembe - 21:48
Canlı yayında gergin anlar
CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında gazetecilere Zafer Şahin ile Hulki Cevizoğlu arasında oldukça gergin anlar yaşandı.

Hulki Cevizoğlu, Zafer Şahin'i iktidar yanlısı olduğunu ifade edince, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

"Gözü kapalı da olsa iktidarı savunacak"

Hulki Cevizoğlu, "Zafer'le ve diğerleriyle benim farkım şu. Ben iktidarı eleştirirken muhalefeti de savunmuyorum. Ben bir gazeteci olarak iktidarı ya da muhalefeti eleştireceksem ya da savunacaksam savunuyorum, duruma bakıyorum. Zafer ise gözünü kapatsalar, gözü kapalı da olsa iktidarı savunacak." diye konuştu.

"Hedef göstermeyin"


Hulki Cevizoğlu'na oldukça sert tepki gösteren Şahin "Ben şu dönemde Türk Tabipler Birliğini savunanı savunmam, Ermenistan'ı savunanı savunmam, Yunanistan'ı  savunanı savunmam, size de tavsiyem siz de savunmayın. Sizde onlara eleştiriyormuş gibi yapıp asist yapmayın. Sizden ricam da şu "O gözünüzü de kapatsanız iktidarı savunuyor" noktasında hedef göstermeyin." dedi.



"28 Şubat'ta Genelkurmay'da brifing aldınız mı?"

Zafer Şahin, Hulki Cevizoğlu'na 28 Şubat'ta Genelkurmay'a gidip gitmediğini sorarken şunları söyledi;
Siz 28 Şubat sürecinde seçilmiş hükümete darbe yapılırken, Genelkurmay'a gidip brifing alanlardan mıydınız? İçerisinde Genelkurmay'ın ışıkları sabaha kadar yandı diye cümleler bulunan haberler yazdınız mı? Manşetler attınız mı? Siz o zaman nasıl gözleri bağlı bir şekilde bu millete darbe yapılırken yokmuş davrandıysanız, bir özeleştiri yapın. O dönemde gözleriniz nasıl bağlanmış gibi mukayesesini yapın.
http://www.ankaramasasi.com/haber/256988/canli-yayinda-gergin-anlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.