MKE Ankaragücü Kulübü, hatıra bilet kampanyasına destekler devam ediyor

Ankara Masası
|
10 Haziran 2020, Çarşamba - 13:05
MKE Ankaragücü Kulübü, hatıra bilet kampanyasına destekler devam ediyor

Sarı lacivertliler geçtiğimiz günlerde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarını misafir etmişti.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert’in ev sahipliğini yaptığı organizasyonda, belediye başkanları hatıra bileti kampanyasına destek vermişti.

Başkent ekibi bu kez de Ankara milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkan vekillerini ağırladı. Toplantıya Büyük  Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

Son derece verimli geçen görüşmede,  konuklar çim sahaya çıkarak yeteneklerini de gösterdi. Penaltı atışı yapan misafirler başarılı vuruşlarıyla futbolcuları aratmadı.

Başkan Fatih Mert de yaptığı değerlendirmede, 7 aydır kulüpte görev aldıklarını hatırlattı. Ankaragücü’nün şehrin en önemli markalarından birisi olduğuna işaret eden Mert, böyle güzide bir kulübün yönetiminde olmaktan mutluluk ve onur  duyduklarını vurguladı.

Ankaragücü’nün 110 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğuna işaret eden Mert,  “Ama maalesef hak ettiği yerde değil. Biz yeni yönetim olarak geldiğimiz günden itibaren şehrimizle bütünleşme içerisinde olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Fatih Mert, başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerine tekrar teşekkür ederken konuklarının toplantıya katılarak katkı sunmasından duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Ankaragücü Yönetimi geçtiğimiz günlerde sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/25703/mke-ankaragucu-kulubu-hatira-bilet-kampanyasina-destekler-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.