Ünlü fenomen Caner Çalışır hayatını kaybetti

Ankara Masası
|
10 Haziran 2020, Çarşamba - 13:51
Ünlü fenomen Caner Çalışır hayatını kaybetti

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Caner Çalışır geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

Çalışır, 2016 yılında çoklu organ yetmezliğinden ötürü yoğun bakıma alınmış ve sağlığına kavuşmuştu.

Benimle Söyle programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberinin ardından başta İrem Derici olmak üzere ünlü camiasından pek çok kişi, sosyal medya hesaplarından yaşadıkları üzüntüyü paylaştılar.

İREM DERİCİ 

Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından,"Daha bir hafta önce 'Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla' dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

 SELİN CİĞERCİ 

Ciğerci, üzüntüsünü şu sözlerle belli etti: "Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum. Mekanın cennet olsun arkadaşım."

 SAMET LİÇİNA 

Fenomen Samet Liçina ise Caner Çalışır'ın fotoğrafını paylaşarak, "Toprağın bol, ruhun huzurlu olsun" yorumunu yaptı.

 HAKAN KAKIZ 

"Çocukluk anılarım gitti. Şuan tarifsiz duygular içindeyim. Ağlıyorum, susuyorum, boş boş bakıyorum. Ölüm çok acı ama erken ölüm her şeyden acı. Hepimiz şoktayız. Ani bir kalp krizinden dolayı vefat etti Caner’imiz. Nurlar içinde uyu eski dostum."

 CANER ÇALIŞIR KİMDİR?

Caner Çalışır, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Berna Arıcı ile çektiği “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla ünlüler dünyasına adım atan ve “Ablan Star Bebeğim” cümlesiyle birlikte oldukça popüler olan Caner Çalışır ayrıca, O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almış, Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/25721/unlu-fenomen-caner-calisir-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.