Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla’nın oynanış videosu paylaştı

Ubisoft’un merakla beklenen serinin devam oyunu Assassin’s Creed Valhalla, 10 Kasım’da piyasaya çıkacak. Firma oyuna ait ilk oynanış videosunu yayınladı.
Ankara Masası
|
16 Ekim 2020, Cuma - 09:33
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla’nın oynanış videosu paylaştı

İlk çıkığı günden bu yana oldukça popülerliğini kaybetmeyen Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu, Assassin’s Creed Valhalla olacak. Oyunun piyasaya çıkışına 1 aydan kısa bir zaman kalmışken Ubisoft’tan 7 dakikalık bir oynanış videosu geldi.

Assassin’s Creed Valhalla, 9. yüzyıl İngiltere’sinde maceraya atılan bir grup Viking'i odak noktası alacak. Oyuncuların amacı ise bölgede yaşayan dört krallık arasında ittifaklar kurmak olarak açıklanmıştı. Yeni video oyundan beklememiz gerekenleri gösteriyor.

Karakterler özelleştirebilinecek

Yeni oyunda yalnızca ana karakter olan Eivor’un cinsiyetine karar vermekle kalmayıp, aynı zamanda karakterin dövmelerini de seçme şansı olacak. Ayrıca tekne de oyun içinde geliştirilebilen yetenekler ve gizli ödüllerle süslenebilecek.

Kılıçların çarpıştığı, baltaların savrulduğu ve Viking teknelerinin yer aldığı bir savaş sahnesi oyunseverleri karşılıyor. Bu oyunda yalnızca birtakım düşmanları öldürmekle kalınmıyor, işin siyasi tarafı da dahil oluyor. Ayrıca oyunda büyük savaşlar da yer alıyor.

Oyunun sistem gereksinimleri de açıklandı

Ubisoft oyunun bilgisayar versiyonu için gereken sistem konfigürasyonlarını açıkladı.

  • Dört çekirdekli, 8 iş parçacıklı bir CPU
  • 8 GB RAM ve bir GeForce 1080 ekran kartının oyunu 1080p 60 FPS olarak oynamak için gerekli olduğu ifade edildi.
  • Oyunu 4K olarak oynamak isteyenlere Ubisoft’un tavsiyesi ise Ryzen 7 3700X oldu.

Oyun PC’ye ek olarak Xbox Series X ve Series S’te de oynanabilecek. Assassin’s Creed Valhalla kendine Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia ve Amazon Luna’da da yer bulacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/257438/ubisoft-assassins-creed-valhallanin-oynanis-videosu-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.