Bakan Koca: ''Koronavirüs vakalarında artış var''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Son 1 haftada koronavirüs vakaları arttı. Başta İstanbul ve Bursa illerinde artış eğilimi var" dedi.
Ankara Masası
|
16 Ekim 2020, Cuma - 11:37
Bakan Koca: ''Koronavirüs vakalarında artış var''
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pandemi sürecinde çalışmaları yerinde görmek için il gezilerini sürdürüyor.Bakan Koca bu kapsamda Erzurum'u ziyaret etti. Sabah saatlerinde hava yolu ile Erzurum’a gelen Bakan Koca’yı Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir karşıladı. Pandemi ile ilgili kentin yöneticileriyle bir araya gelen Koca, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 



Bakan Koca, "(Kovid-19 vakaları) Bir haftadan beri İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilimiz, gözlemlediğimiz bir artış eğilimi içerisinde." dedi. 
Koca, "Koronavirüs salgınına karşı 7 aydır gecesiz gündüzsüz bir mücadele veriyoruz. Güçlü sağlık altyapımız, nitelikli ve fedakar sağlık çalışanlarımız, güçlü kamu kaynaklarımız sayesinde dünyadaki birçok ülkenin aksine bu felakete karşı direncimizi koruduk." diye konuştu.
 
 
http://www.ankaramasasi.com/haber/257762/bakan-koca-koronavirus-vakalarinda-artis-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.