Turgut Altınok, Ali İhsan Yavaşça’yı ziyaret etti

Ankara Masası
|
25 Mart 2020, Çarşamba - 12:26
Turgut Altınok, Ali İhsan Yavaşça’yı ziyaret etti

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sağlık kontrolü için hastaneye gitmek üzere evinden çıktığı sırada çekilen görüntüleriyle sosyal medyada gündeme gelen Ali İhsan Yavaşça’yı evinde ziyaret etti.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, hastaneye gitmek üzere evinden çıktığı sırada çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Ali İhsan Yavaşça’yı ziyaret etti. Başkan Altınok'u kızı, oğlu, gelini, damadı ve torunlarıyla birlikte karşılayan Yavaşça, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Yavaşça, Gaziantepli olduğunu ve geçmişte lokanta çalıştırdığını belirterek, 3 yıl önce eşini kaybettiği için yalnız yaşadığını söyledi.

Başkan Altınok, 6 çocuk ve 9 torun sahibi Yavaşça'nın bir oğlu için iş aradığını öğrenince belediyenin Kariyer Ofisi aracılığıyla yardımcı olunacağının sözünü verdi. Yavaşça'nın evini ayda iki kez belediye olarak temizleyeceklerini aktaran Altınok, "Sizin yaş grubunuz için dışarı çıkmak bu günlerde sağlığınız açısından çok sakıncalı. Bundan sonra sağlık ve buna benzer ihtiyaçlarınız olursa sizleri hastaneye sağlık ekiplerimiz götürecek, ihtiyaçlarınızı da yine ekiplerimiz yerine getirecek. Belediye birimlerimiz 60 yaş üstü tüm büyüklerimizin hizmetindedir" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2587/tugut-altinok-ali-ihsan-yavascayi-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.