Sulama kanalı dehşeti: Cesedi drone ile bulundu

Adana’da serinlemek için sulama kanalına girdikten sonra kaybolan genç, drone destekli arama sonrası ölü olarak bulundu.
IHA-20201017AW141946
|
17 Ekim 2020, Cumartesi - 09:34
Sulama kanalı dehşeti: Cesedi drone ile bulundu

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi’nde 15 Ekim'de meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu Ahmed El Fecir (20) ve arkadaşı Beşir El Hacomar (19) serinlemek için Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına girdi. Bir süre sonra Beşir El Hacomar kanaldan çıkarken arkadaşı Ahmed ise sulama kanalı ızgarasına tutunarak kanalda durmaya devam etti.

Bu sırada sulama kanalının ızgarası birden açılırken Ahmet Fece, akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Beşir Hacomar ise arkadaşını kurtaramayacağını anlayınca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye sevk edilen Adana Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri, kanalda arama çalışması başlattı. Beşir Hacomar çalışmaları gözyaşları içinde takip etti. Akşam karanlığına kadar devam eden çalışmalarda sonuç alınamadı. Bir gün aradan sonra yeninden harekete geçen ekipler karadan ve havadan yaptıkları çalışmalar sonucu gencin cansız bedenine ulaştı. Kanaldan çıkartılan ceset, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/260679/sulama-kanali-dehseti-cesedi-drone-ile-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.