Keçiören’de toplu sünnet kayıtları başladı

Ankara Masası
|
11 Haziran 2020, Perşembe - 15:12
Keçiören’de toplu sünnet kayıtları başladı

Keçiören Belediyesi, maddi durumu olmayan ailelerin çocukları için sünnet şöleni düzenliyor. Başvurular için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi.

Keçiören Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen toplu sünnet hizmeti için başvurular alınmaya başladı.

Korona virüs sürecinde normalleşmenin başlamasıyla birlikte harekete geçen Keçiören Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bu yıl da toplu sünnet hizmeti veriyor.

Aileler, belediyenin kurumsal web sitesinden "Sünnet Kayıt" sistemi ve mahalle muhtarlıklarına yaptıkları müracaatların ardından çocuklarının sünnet ettirilmesi için onay vererek başvurularını tamamlıyor.

“Çocuklarımızın daima yanındayız”

Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Geleceğimiz, umudumuz ve ikbalimiz olan çocuklarımızı sünnet ettirmek için ailelerimizden başvuru almaya başladık. Çocuklarımızın daima yanındayız. Rabbim, sünnet olan her bir çocuğumuzun düğünlerini de görmeyi nasip etsin" dedi.

Sünnet başvurusu yapan ailelere ve çocuklara yönelik hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Altınok, toplu sünnet kayıtlarının 30 Haziran 2020 Salı gününe kadar devam edeceğini kaydetti.

Ailelere servis hizmeti

Toplu sünnet hizmetinde ailelere ve çocuklara servis hizmeti sağlanacağı bildirildi. Servislerin mahalle muhtarlıkları önünden hastaneye hareket edeceği, işlemleri tamamlanan ailelerin hastaneden alınarak kendi muhtarlıklarının önüne kadar bırakılacağı belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/26197/keciorende-toplu-sunnet-kayitlari-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.