Deve kini Bir ayda ikinci kez…

Ankara Masası
|
11 Haziran 2020, Perşembe - 17:41
Deve kini Bir ayda ikinci kez…

Ramazan ayında bıçakla yaraladığı şahsı bu kez silahla vurdu

Pendik’te geçtiğimiz Ramazan ayında pide satışı nedeniyle tartıştığı fırıncıyı bıçaklayan meslektaşı, bu kez aynı kişiye silahla vurdu. Sokak ortasında kurşunların hedefi olan kişi ağır yaralandı.

Pendik Kavakpınar Mahallesi’nde geçtiğimiz Ramazan ayında sokakta pide satma kavgası nedeniyle iki fırıncı arasında yaşanan kavgada taraflardan biri diğerini bıçakladı. Yaralama olayıyla ilgili adli süreç devam ederken, husumetli iki taraf tekrar karşı karşıya geldi.

Olay güvenlik kamerasında
Akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi aracı yumrukluyor.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iki şahıs sokak ortasında tartışıyor. Şahıslardan biri aracında peşinde koşarak şoför koltuğunda olan kişiyle kavga ediyor. Şoför koltuğunda oturan şahıs yanında bulunan silahla aracın camından ateş açarak hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

Önce bıçaklandı sonra kurşunlara hedef oldu
Daha bir ay önce bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan dün de kurşunların hedefi olan fırıncı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olayı gören mahalle sakini Ali İlhan Uçar, “İki şahıs yol ortasında tartıştı. Şahıslardan biri aracında bulanan silahla 3 el ateş ederek yolda olan şahısın ayaklarına ve kalbine isabet etmiş, daha sonra polis ekipleri gelerek güvenlik önlemleri aldı. Yaralı şahıs Hastaneye kaldırıldı. Silahla vuran şahıs ise arabasıyla kaçmış “ diye konuştu.
Polis, kin ve öfkesini bir türlü yenemeyen silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/26254/deve-kini-bir-ayda-ikinci-kez
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.