Merih Demiral İtalyan basından tam not aldı

Milli futbolcumuz Merih Demiral başarılı performansı ile parmak ısırtıyor.
Büşra Bayrak
|
18 Ekim 2020, Pazar - 11:16
Merih Demiral İtalyan basından tam not aldı

Merih Demiral, Uluslar Ligi’ndeki maçlarda müthiş bir başarı grafiği yakaladı.

Top kesen, rakibi durduran genç futbolcu Rusya maçında Kenan Karaman’a yaptığı asistle futbol otoritelerinden tam not aldı.

Çizgi üzerinden çıkardığı top ise Avrupa’nın en iyi savunmacıları arasında gösterilmesinin ne kadar doğru olduğunu gösterdi.

Yıldız futbolcu, Juventus ile Crotone karşısına çıktığı son maçta da İtalyan basınından tam not aldı.

Crotone maçında 4 kez kademeye giren Merih Demiral, %90 hava topu mücadelesi kazandı ve %95 pas isabetiyle  sahanın en iyilerinden oldu.





Ronaldo'ya nazire yaptı

Adeta uçtuğu fotoğraf spor medyası ve taraftarlardan alkış aldı.

Merih Demiral’ı Ronaldo ile kıyaslamaya götüren bu pozisyon A milli futbolcumuzun peşindeki kulüpleri transfer için daha da teşvik etti kuşkusuz.

Transferin gözdesi

Juventus, geçtiğimiz sezon 1998 doğumlu oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra, Atletico Madrid ve Leicester gibi takımlardan teklifler almıştı.




İspanyol ekibi Atletico 20 milyon Euro'yu gözden çıkarırken, Ocak ayında Leicester City'den de 25 milyon Euro'luk bir teklif gelmişti.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Premier Lig ekipleri Merih'i takip etmeye devam ediyor.



Henüz 22 yaşında olan yıldız stoper için, Tottenham, Everton ve Manchester United geride kalan transfer döneminde teklifte bulundu. En ciddi teklif ise 30 milyon Euro'ya kadar çıkan Jose Mourinho'nun takımı Tottenham'dan gelmişti.


Juventus'un yeni teknik direktörü Andrea Pirlo ise Merih Demiral'ı bırakmak istemiyor. Juventus, en az 50 milyon euro teklif gelirse satışı düşünecek.
Yüksek performansını sürdürürse devre arasında Merih Demiral'a Juventus'un istediği 50 milyon Euro'luk teklifin gelebileceği vurgulanıyor.
http://www.ankaramasasi.com/haber/264558/merih-demiral-italyan-basindan-tam-not-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.