Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Şırnak İl Kongresine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il kongrelerinin ilkini Şırnak'ta yaptıklarını söyledi.
Büşra Bayrak
|
18 Ekim 2020, Pazar - 14:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Şırnak İl Kongresine katıldı
AK Parti Şırnak 7. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Şırnak Belediye Başkanlığını yüzde 62 gibi rekor oyla belediye başkanlığını kazandırdıkları için Şırnaklılara şükranlarını sundu.

Bunun Rize'den sonra en yüksek oy oranı olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve ekibine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Elimiz boş gelmedik" diyerek yatırım bedeli 3,5 milyar lirayı geçen 591 projeyi resmi olarak hizmete açacaklarının altını çizdi.
"Kulağımızı da, gözümüzü de, gönlümüzü de milletimize çevirdik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin milletten uzak durduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletle kucaklaşmadan siyaset yapanlar sufleyi başka yerlerden aldıklarını belirtti.

"Kapalı kapılar arında siyaset kolay" ifadelerini kullanan Erdoğan, yalanla, imayla siyaset yapanların halktan uzak durmasının sebebinin bunun yüzlerine vurulacak olması değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle, darbeciyle mücadele ederken, sınır ötesinde Türkiye'nin haklarını savunurken daima milletin yanlarında olduğunu belirterek 
“Darbeciler uçakları ile silahları ile üzerimize gelirken milletimiz yanımızdaydı. Türkiye’nin yönetim sistemini tarihinde ilk defa demokratik yollarla değiştirirken milletimiz yanımızdaydı. Biz hayatımızı milletimize hizmete adadık. Milletimiz de bizi yalnız bırakmadı. Her platforma hakkımızı savunurken milletimiz hep yanımızdaydı.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu

"Dağda terörist olarak gezenin de şehirde siyasetçi sıfatıyla dolaşanın da medyada aydın sıfatıyla kalem sallayanın da hiçbirinin ne Şırnak için ne Türkiye için bir hayali vardır. Hepsi de iplerinin bağlı olduğu yerler nereye gidiyorsa oraya giderler."

“Küresel ölçekte oyunlar ve senaryolarla üzerimize geliyorlar. Bu senaryoların her birini boşa çıkarıyor, oyunlarını bozuyoruz. İçinde yer aldığımız tüm uluslararası platformlarda bozduk.”

"Her kim milletimizi bölmeye, ülkemizi parçalamaya, devletimizi yıkmaya yönelik söylem, eylem ve tavır içindeyse bilin ki hepimizin en büyük düşmanıdır."

"Ölenin de öldürenin de bu toprakların insanları olduğu yerde, kazananlar başka coğrafyadan çıkıyorsa hep birlikte durup düşünmemiz lazım"
"Hiçbir siyasi, ideolojik, sosyal, kültürel, ekonomik mülahaza, birlik beraberliğimizden, kardeşliğimizden daha önemli, daha hayati değildir"

“Minsk üçlüsü deniyor, Amerika, Rusya, Fransa. Bunlar Ermenistan’ın yanında yer aldılar. Ermenilere silah desteği veriyorlar mı, veriyorlar. Azeri kardeşlerimiz Ermenilere karşı ciddi bir mücadele içinde. Azerbaycan’ın işgali altındaki topraklarını Ermenilerden kurtarmak için bu mücadeleyi veriyorlar. Bundan daha doğal ne olabilir.”

"Biz zulüm neredeyse oradayız. Amerika'nın 11 bin kilometreden buraya gelip de burada üs kurmasının anlamı ne? Batı şu anda Azerbaycan'ın yanında değil. Ateşkes ilan edildi bu gece ama Ermeniler yine bozdu. Bütün gerçekler ortadayken Batı ses çıkarmıyor. Biz hakkın ve haklının yanında yer alacağız."
http://www.ankaramasasi.com/haber/265079/cumhurbaskani-erdogan-ak-parti-sirnak-il-kongresine-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.