Erol Bulut: "Oynanan futboldan memnunum"

Süper Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, "Oynanan futboldan, oluşturduğumuz pozisyonlardan memnunum." dedi.
aa:text:20201018:22708724
|
18 Ekim 2020, Pazar - 21:59
Erol Bulut: "Oynanan futboldan memnunum"

Bulut, müsabakanın ardından katıldığı basın toplantısında, zor bir deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Kolay bir maç olmadığını kaydeden Bulut, şöyle konuştu:

"5-6 olacak maçı zorlaştırdık"

"Kendi işimizi zorlaştırdık. 5-6 olacak maçı 3-2 kazanmış olduk." 

Hakeme penaltı eleştirisi

"İlk yarıda 1-0 öndeyken hakemin rakibe verdiği bir penaltı oldu. Normalde o pozisyonlarda VAR'a çağrılıyor. İzleseydi, yüzde yüz vermezdi. Hakemlerin biraz daha dikkat etmesi lazım. Sadece bize değil rakiplere karşı da." 

"Yeteri kadar pozisyona girdik"

"Yeteri kadar pozisyona girdik. Defans anlamında bireysel hatalar yaptık."

"Milli aradan oyuncular yorgun döndü"

Bulut, lige verilen arada 13 oyuncularının milli takımlara gittiğini, bu nedenle bazı oyuncularda yorgunluk gözlemlendiğini belirterek, "Oynanan futboldan, oluşturduğumuz pozisyonlardan memnunum. Bireysel hatalar oldu ama daha iyi olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Olmayan penaltı diye düşünüyorum"

Aleyhlerine verilen penaltı pozisyonuna neden itiraz ettiğinin sorulması üzerine Bulut, "Olmayan penaltı olursa her hoca itiraz eder. Etmeyecek hoca olduğunu düşünmüyorum. Olmayan penaltı diye düşünüyorum. Devre arasında da maç sonunda da izledim, kendisi de izleyecektir. Kendi kararını verecektir." diye konuştu.

Bulut, 26 kişilik kaliteli bir kadrolarının bulunduğunu belirterek, 40 haftalık süreçte kadroda rotasyon yapabileceklerini sözlerine ekledi.



http://www.ankaramasasi.com/haber/270159/erol-bulut-oynanan-futboldan-memnunum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.