Başkan Şimşek vatandaşlarla telekonferans ile görüşme sağlıyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, pandemi nedeni ile ara verdiği halk günü görüşmelerine telekonferans yöntemiyle devam ediyor.
Büşra Bayrak
|
19 Ekim 2020, Pazartesi - 11:49
Başkan Şimşek vatandaşlarla telekonferans ile görüşme sağlıyor

Vatandaşlar ile yüz yüze toplantılar düzenleyerek çözüm masası kuran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, pandemi nedeni ile ara verdiği görüşmelere telefondan devam ediyor.

Gölbaşılıları arayarak istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Şimşek, telekonferans görüşmesi ile vatandaşların isteklerini tek tek not alıyor. Gelen talepleri doğrudan birim müdürlerine ileten Şimşek, geri dönüşün sağlanmasını istiyor.

“Her bir vatandaşımıza tek tek çözüm sunacağız”

Bu süreç biter bitmez yüz yüze görüşmelere devam edeceklerini aktaran Ramazan Şimşek "Salgın sürecinden dolayı aramıza giren sosyal mesafe bir araya gelme sıklığımızı azaltsa da bu durum vatandaşlarımıza ulaşmamıza engel olmuyor, vatandaşlarımızı telefonla arayarak sorunlarına kulak vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısını dinlediğimiz, her türlü derdine ortak olduğumuz ve gerekli çözümler için doğrudan müdürlerimizle de telekonferans yoluyla bir araya getirdiğimiz güzel ve verimli bir gün oldu. Bugün de olduğu gibi, vatandaşlarımızın problemlerini çözme gayesi uğrunda çalışmalarımızı ara vermeksizin sürdürecek ve her bir vatandaşımıza tek tek çözGölbaşılılar'ın istek ve şikayetlerine anında çözüm üm sunacağız" dedi.

Anında çözüm

Bir vatandaşın İncek Loft sitesi karşısındaki atıklar sebebiyle yaşadığı sıkıntıyı anlatması üzerine Temizlik İşleri Müdürü ile irtibata geçiren Ramazan Şimşek, Hacıhasan Mahallesi 1723. Sokak'ta yaşanan asfalt isteklerini dile getiren bir başka vatandaşı ise; Fen İşleri Müdürü ile iletişime geçirdi.

Başkan Şimşek'in aramasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar "İlk defa bir belediye başkanımız bizimle iletişime geçti çok teşekkür ederiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/271312/baskan-simsek-vatandaslarla-telekonferans-ile-gorusme-sagliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.