Mamak’ın 2021 yılı mali bütçesi meclisin oy birliğiyle kabul edildi

Mamak Belediyesi Meclis Toplantısı’nda 2021 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili teklifi içeren Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oybirliğiyle kabul edildi.
Büşra Bayrak
|
19 Ekim 2020, Pazartesi - 15:41
Mamak’ın 2021 yılı mali bütçesi meclisin oy birliğiyle kabul edildi

Meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Mamak Belediyesi’nin 2021 yılında Mamak için yapacağı tüm çalışmalar için hedeflenen bütçe ortaya konuldu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin yönetiminde gerçekleşen toplantıda, 2021 yılı mali bütçesi 510 milyon lira olarak oy birliği ile meclisten geçti.

Birikimlerimizi yatırıma dönüştürüyoruz

2021 yılı bütçesinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Köse, “İlçemiz önemli bir değişim sürecinden geçiyor. Bütçemiz, ilçemizi daha da ileriye taşıyacak projeleri içeren bir bütçedir. Halkımızın kaynaklarını, halkımızın hizmetine sunmaktayız. Bütçemizin bugüne kadar her kuruşunu vatandaşımıza hizmet ve yatırım olarak değerlendirdik. Elimizdeki kaynağımızı en akılcı bir biçimde kullanarak Mamak’ın önceliklerine göre halkımıza hizmet üretmeliyiz. Kendi imkânlarımızı sağlıklı bir zeminde kullanıp, israfın önünü kapattığımızda, birikimlerimizi halkımıza yatırıma dönüştürüyoruz. 2021 yılında da aynı kararlılık ve aynı tasarruf anlayışı ile hareket etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/272125/mamakin-2021-yili-mali-butcesi-meclisin-oy-birligiyle-kabul-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.