Meteorolojiden bir çok il için yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz bölgelerinde bulunan 57 il için sağanak uyarısında bulundu.
Ankara Masası
|
19 Ekim 2020, Pazartesi - 21:36
Meteorolojiden bir çok il için yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın ülke genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. 57 ile yapılan yağış uyarısında vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Marmara

Marmara'da; İstanbul, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir için uyarı yapıldı. Edirne ve Tekirdağ'ın ise parçalı bulutlu olacağı belirtildi.

Ege

Meteoroloji Ege Bölgesi'nde 6 il için uyarı yaptı. Bu iller; Muğla, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Manisa.

Akdeniz

Akdeniz'de ise Kahramanmaraş hariç bölgenin tamamında yağış bekleniyor. Bu iller şöyle sıralandı: Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin ve Osmaniye.

İç Anadolu

İç Anadolu'da ise Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'ın yağış alması bekleniyor.

Karadeniz

Karadeniz'de ise Artvin, Rize, Bayburt, Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Tokat, Amasya, Samsun, Sinop, Çorum, Kastamonu, Bartın, Karabük, Zonguldak, Düzce ve Bolu'da yağış bekleniyor.

Güneydoğu-Doğu Anadolu

Yarın Güneydoğu'da yağış beklenmezken Doğu Anadolu'da ise Kars, Ardahan, Erzincan ve Erzurum çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/272656/meteorolojiden-bir-cok-il-icin-yagis-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.