Akşener: Hayaller zengin Türkiye gerçekler askıda ekmek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hayaller doğalgazla zengin olan Türkiye, gerçekler askıda ekmek kampanyası" dedi.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2020, Salı - 09:51
Akşener: Hayaller zengin Türkiye gerçekler askıda ekmek
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. İYİ Parti liderinin gündeminde Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın "Işıklar yanıyor" paylaşımı ardından başlayan tartışmalar vardı. Anayasa Mahkemesi'nin sistemli şekilde tartışmaya açıldığını, derdin AYM değil hukuk olduğunu savunan Akşener, "Karşılıklı ışık açıp kapatanlar Türkiye'ye hasar verdi" ifadelerini kullandı.

Askıda ekmek kampanyasına tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı askıda ekmek kampanyasına tepki gösteren Akşener, "Böyle vicdansızlık olur mu? Askıda ekmek kampanyası zaten geleneğimizde var. Ama orta yerde parti logolu askı yaptırmak değil, fırında usturupluca yapılan bir uygulama. Bunlar milletimize o kadar yabancılaşmış ki kampanyayı bile düzgün yapamıyorlar." dedi.

"Artık sıktı be kardeşim!"

Hem ekonomi uçuyor deyip hem de askında ekmek kampanyası başlatıldığı zaman birinin yalan söylediğini ifade eden Akşener, sözlerinin devamında Karadeniz'deki ikinci gaz keşfine değindi. İYİ Parti lider, şu şekilde konuştu: "Biliyorsunuz sayın Erdoğan, müjdelerini hep sıkıştığı anlara saklar. Cumartesi günü gemiye çıkıp 85 milyar metreküplük yeni bir rezervin müjdesini verdi. Biz 1 metreküp kaynaktan bile mutlu oluruz. Ama artık sıktı be kardeşim. Sıkıştıkça gaz bulup, vatandaşın gazını almaya çalışmanız artık sıktı. Bir yandan doğalgaz bulduk diyorsunuz diğer yandan faturalara zammı bindiriyorsunuz. Millet doğalgaz faturalarında çözüm istiyor. Hayaller doğalgazla zengin olan Türkiye, gerçekler askıda ekmek kampanyası" 
http://www.ankaramasasi.com/haber/273033/aksener-hayaller-zengin-turkiye-gercekler-askida-ekmek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.