Bahçeli'den askıda ekmek çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başlattıkları askıda ekmek kampanyasına tepki gösterenlere yüklenerek "Biz askıya ekmek koyduk, şu işe bakınız ki, ekmeksizler birer birer saklandıkları delikten fırlayarak ortalığa çıktılar. Vay ekmeksizler vay" dedi.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2020, Salı - 11:50
Bahçeli'den askıda ekmek çıkışı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. MHP lideri askıda ekmek kampanyasına tepki gösterenlere çok sert sözlerle yüklendi. "Biz askıya ekmek koyduk, şu işe bakınız ki, ekmeksizler birer birer saklandıkları delikten fırlayarak ortalığa çıktılar." diyen Bahçeli, "Vay ekmeksizler vay, milletimizin ekmeğine bile göz koyacak kadar nankörsünüz, milli ve manevi hasletlere tahammülsüzlük gösterecek kadar da namertsiniz." ifadelerini kullandı.


Bahçeli şu şekilde konuştu: 

"Manevi dayanışmayı hedefleyen, paylaşmayı önceliğine alan, empatiyi gözeten askıda ekmek kampanyamıza yüzsüzce kulp takıp kara çalanlar utanmalarını kaybetmiş gafillerdir. Biz askıya ekmek koyduk, şu işe bakınız ki, ekmeksizler birer birer saklandıkları delikten fırlayarak ortalığa çıktılar. Vay ekmeksizler vay, milletimizin ekmeğine bile göz koyacak kadar nankörsünüz, milli ve manevi hasletlere tahammülsüzlük gösterecek kadar da namertsiniz. Helal lokma arayışı haramdan geçinen kirli yüzleri rahatsız etmiştir."
http://www.ankaramasasi.com/haber/273562/bahceliden-askida-ekmek-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.