Türkayık'ın iddiasına Aydın'dan yanıt

CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık'ın iş vaadiyle parti üyelerinin istifa ettirildiğine yönelik iddialarına tepki gösterdi. CHP'li Aydın, "İnsanlar aradığını bulamıyor. Haklı olarak da parti değiştiriyor." dedi.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2020, Salı - 12:30
Türkayık'ın iddiasına Aydın'dan yanıt
AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, ilçede çoğunluğu AK Parti üyesi 105 kişinin CHP'ye geçmesi konusunda "İş odaklı" değerlendirmesinde bulunarak, 
iş verme vaadiyle üyelerin AK Parti'den istifa ettirilmeye yönlendirildiğini iddia etmişti. Ana muhalefet partisine işaret eden AK Partili Türkayık'a yanıt CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın'dan geldi. 



Devamı gelecek mesajı

Üye geçişlerinin devam edeceğini vurgulayan CHP'li Aydın, "Bu üyeler bize geldi ama iddia ediyorum iki ay sonra 270 üye olacak. İnsanlar aradığını bulamıyor. Haklı olarak da parti değiştiriyor. Bundan daha doğal bir şey var mı? Bu üyeler istifa ederek bize geçmişler." dedi.




AK Partili Başkana seslendi

AK Partili Türkayık'a iddiasını belgeleme noktasında çağrıda bulunan Başkan Aydın, "Memleket uçacak dediler, tek kişi geldiğinde bürokrasiye takılmayacak dediler, ekonomi iyi olacak dediler ama insanların ekonomisi kötü, insanlar her şeye muhtaç, insanlar ciddi bir biçimde sorun içinde. Haklı olarak da çözüm olarak bize geliyorlar." şeklinde konuştu. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/273800/turkayikin-iddiasina-aydindan-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.