Ankaragücü Başkanı Mert'ten hakem hatalarına tepki

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, son karşılaşmalarda üst üste hakem hatalarına maruz kaldıklarını savunarak "Akılımıza farklı sorular gelmeye başladı. Bizimle ilgili bir düşünce mi var?" dedi.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2020, Salı - 16:08
Ankaragücü Başkanı Mert'ten hakem hatalarına tepki
MKE Ankaragücü, Süper Lig’in 5. haftasında konuğu olduğu Çaykur Rizespor'a 5-3 yenildi. Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, karşılaşma ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada hakem kararlarına tepki göstererek "Son üç maçta bariz hakem hataları ile doğranıyoruz." dedi. Yenilgiyi unutmak isteyen Ankaragücü'nde başkan  Mert, Radyo Avrasya Türk'ten Barış Yılmaz'ın sorularını yanıtladı.

"Akılımıza farklı sorular geliyor"

"Hakemler de insan. Onlar da hata yapabilir" diyen Mert, benzer hataların üst üste tekrarlanması durumunda işin farklı boyutlarını düşünmek zorunda kaldıklarını söyledi. Mert, "Akılımıza farklı sorular gelmeye başladı. Bizimle ilgili bir düşünce mi var? Çünkü ben şunu görüyorum, Ankaragücü'nün Lig'de kalması birçok kişinin zoruna gitmiş. Benim ne söylediğimi Ankara'dakiler de öbür taraftakiler de anlıyorlar. Ne kadar zorunuza giderse gitsin Allah nasip ederse bu takımın yeri Süper Lig. Ve bu takım Süper Lig'de olacak." dedi.

"Ligi iyi bir yerde bitireceğiz"

Takımın yeni kurulduğuna ve bir geçiş aşaması yaşandığına dikkat çeken Mert,
Rize deplasmanında alınan yenilgiye değinerek "Ama böyle olunca da ben ne futbolculara ne de hocaya bir şey söyleyebilirim. Şimdi 3-1 öndesiniz ve bir futbolcunuz atılıyor. Ondan sonra hemen maç başlıyor. Hemen ardından bir penaltı. Arkasından bir penaltı daha. Belki biz de tedbir alabilirdik ama ister istemez oyun koptu. Bakalım Allah büyük. Ankaragücü muhakkak toparlanacaktır. Ankaragücü'nün düşme korkusunun olacağını hiç düşünmüyorum. Ankaragücü ligi iyi bir yerde bitirecektir" şeklinde konuştu.

"Hüseyin Göçek'in tavrı dikkatimizi çekiyor"

Çaykur Rizespor karşılaşması ardından maçı Teknik Direktör Fuat Çapa ile birlikte değerlendirdiklerini aktaran Mert, "Tabii o da üzgün. Sonuçta hocayı da birebir ilgilendiriyor bu işler. Pozisyonlarla ilgili onun da serzenişleri var. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Ciddi emek veriliyor. Erzurumspor'a biz Ankara'da yenildik ama hiç bir şey söylemiyoruz. Hakemlere ya da başka şeylere bahane bulmuyoruz. Biz yenildik. Bu bize yazar ama hakem hatası yüzünden, özellikle VAR hakemi, bu çok dikkatimizi çekiyor. Hüseyin Göçek'in bizim maçlarımızdaki bu tavrı gerçekten dikkatimizi çekiyor. Muhataplarımızla görüştük. Pozisyonların CD'lerini gönderdik. Bundan sonra inşallah bu tür hatalara maruz kalmayız" ifadelerini kullandı. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/274811/ankaragucu-baskani-mertten-hakem-hatalarina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.