Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'nde sahaya çıkıyor

Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Demir Grup Sivasspor, gruptaki ilk maçında yarın İspanya temsilcisi Villarreal'e konuk olacak.
aa:text:20201021:22727542
|
21 Ekim 2020, Çarşamba - 11:19
Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'nde sahaya çıkıyor

Demir Grup Sivasspor, Villarreal ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk hafta maçı için İspanya'ya gitti. Hakan Arslan da kafileye katılırken kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Aaron Appindangoye ve Erdoğan Yeşilyurt ise kadroda yer almadı.



Villarreal ligde ikinci sırada

Sivasspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi Villarreal, 6 haftası geride kalan İspanya 1. Ligi'nde (La Liga) aynı puanı paylaştığı Real Sociedad'ın ardından averajla ikinci sırada bulunuyor.
Villarreal, 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 11 puan topladı. İspanya ekibi, bu maçlarda 8 gol atarken, kalesinde de 8 gol gördü.


Villarreal'de 4 eksik

Villarreal'de, Fas Milli Takımı'nda iken Kovid-19 testi pozitif çıkan Sofian Chakla, milli takımlarında sakatlanan Ekvadorlu futbolcu Pervis Estupinan ve İspanyol futbolcu Gerard Moreno ile eylül ayında sol diz bağından ameliyat geçiren ve sezonu kapatan Albert Moreno, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.


Sivasspor-Villarreal maçı ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

 El Madrigal Stadyumu'ndaki karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, beIN Sports kanalından naklen yayımlanacak.

Grubun diğer maçında ise Maccabi Tel-Aviv ile Karabağ karşı karşıya gelecek.







http://www.ankaramasasi.com/haber/276045/sivasspor-uefa-avrupa-liginde-sahaya-cikiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.