CHP Beypazarı İlçe Başkanı Kostak'a Cumhur İttifakı tepkisi

CHP Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak'ın sosyal medya hesabından Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamalarına destek vermesi AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz ve MHP Beypazarı İlçe Başkanı Erdoğan Orhan'ın tepkisine neden oldu.
Ankara Masası
|
21 Ekim 2020, Çarşamba - 14:13
CHP Beypazarı İlçe Başkanı Kostak'a Cumhur İttifakı tepkisi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada  "Marketlerde bebek mamalarına güvenlik alarmı takıldı. Saray ittifakının büyük ortağı, millete yoklukta sabır telkin ediyor. Küçük ortak da millete “askıda ekmek” vadediyor." diyerek hem AK Parti hem de MHP'yi hedef aldı. CHP Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak ise bu açıklamaların yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak 
Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a destek verdi.

CHP İlçe Başkanı Kostak'ın bu adımına AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz ve MHP Beypazarı İlçe Başkanı Erdoğan Orhan'dan tepki geldi. 



Mehmet Gökgöz: Tasvip etmiyorum

Hasan Kostak'ı sevdiğini ancak CHP'de siyaset yapmasını yanlış bulduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Gökgöz, "Bence manasız. Biz sonuçta yerel siyasetçileriz. Genel siyaset için bir çabamız olacak ama yerelde insanları germemek adına biraz daha hoşgorülü olmamız gerektiğine inanıyorum. Tasvip etmiyorum." dedi. 


Erdoğan Orhan:  Kimsenin Beypazarı'nı germeye hakkı yok

MHP İlçe Başkanı Orhan ise söz konusu paylaşımı etik bulmadığını belirterek 
"Ülkemizin hassas dönemden geçtiği dönemde yapılanlar ortadadır. Şiddetle kınıyorum. Kimsenin bu açıklamalarla Beypazarı'nı germeye hakkı yoktur." diye konuştu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/276610/chp-beypazari-ilce-baskani-kostaka-cumhur-ittifaki-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.