Başkent’te dolandırıcılık şebekesine operasyon

Ankara'da kendilerini "hakim ve savcı" olarak tanıtarak "FETÖ soruşturmalarında hesaplarınız kullanılacak" bahanesiyle 4 kişiyi dolandıran şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2’si tutuklandı.
IHA-20201021AW145720
|
21 Ekim 2020, Çarşamba - 15:54
Başkent’te dolandırıcılık şebekesine operasyon

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendilerini "hakim ve savcı" olarak tanıtarak, "FETÖ soruşturmalarında hesaplarınız kullanılacak" bahanesiyle 4 kişiyi dolandıran şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Kaçma hazırlığında yakalandılar

Şebekeyi bir ay süresince teknik ve fiziki takibe alan ekipler, İsmail D., Haydar Ü. ile Abdullah C.’nin mağdurları yaklaşık 800 bin lira dolandırdıklarını tespit etti. Şüphelilerin kaldıkları oteli belirleyen ekipler operasyonun düğmesine bastı. 
Kaçma hazırlığında olan zanlılar yakalanarak gözaltına alındı. 

Otel odasında 300 bin lira ele geçirildi

Zanlıların kaldığı otel odasında mağdurlara ait 300 bin lira bulunarak, sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen İsmail D. ve Abdullah C. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, Haydar Ü. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/277278/baskentte-dolandiricilik-sebekesine-operasyon
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.