Sinem Kobal Lalin’i dünyaya getirdi

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun kucağına almak için gün saydıkları kızları Lalin, dün gece dünyaya geldi. Kobal'ın suda doğum yaptığı öğrenildi.
Zeliha Demirci
|
22 Ekim 2020, Perşembe - 10:37
Sinem Kobal Lalin’i dünyaya getirdi
Mayıs 2016’da nikah masasına oturan ve magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinden beklenen müjdeli haber geldi. Paylaştığı hamilelik fotoğraflarıyla herkesin ilgi odağı olan ve anne olmak için geri sayıma geçen Sinem Kobal’ın dün gece Taksim Acıbadem Hastanesi'nde suda doğum yaptığı öğrenildi.
Pandemi döneminde doğum yapan Kobal için hastanede bir katın tamamen kapatıldığı öğrenilirken, Sinem Kobal’ın olduğu kata sadece doktorların ve hemşirelerin girdiği belirtildi. Öte yandan çiftin misafirleri için hastanede beş ayrı odanın tutulduğu, Kenan İmirzalıoğlu'nun doğumdan sonra tüm hastane personeline çikolata ikram ettiği öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde baba Kenan İmirzalıoğlu, kameralara yansımış, bebeğin isminin belli olduğunu söyleyerek topu anne Sinem Kobal’a atmıştı. Sinem Kobal ise, bebeğin ismini Lalin koyacaklarını açıklamıştı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/278746/sinem-kobal-lalini-dunyaya-getirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.