1 kırmızı kart 2 sakatlık 3 puan Cim bom ağır yaralı

Ankara Masası
|
15 Haziran 2020, Pazartesi - 10:29
1 kırmızı kart 2 sakatlık 3 puan Cim bom ağır yaralı

Galatasaray, Çaykur Rizespor’a 2-0 yenildi. Muslera’nın sakatlandığı maçta Adem Büyük çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü.

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Galatasaray'ı 2-0 yendi.

Ev sahibi takımın gollerini 42, dakikada Skoda, 53. Dakikada Tunay Torun attı.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Adem Büyük Henry Onyekuru'nun yerine oyuna dahil olduktan sadece  11 dakika sonra, 88 ve 89. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kart sınırında bulunan tecrübeli futbolcu cezalı duruma düştü. Adem Büyük, gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Gaziantep FK maçında sahada olmayacak. Ayrıca Donk da gördüğü sarı kart sebebiyle Gaziantep'te oynayamayacak.

Çaykur Rizespor’a 2-0 mağlup olan Galatasaray, Süper Lig’de 10 maç sonra 3 puan kaybetti.
Süper Lig’de ara verilmeden önce başarılı bir grafik çizen ve yenilmezlik serisi yakalayan Galatasaray, seriyi Karadeniz’de bozdu.

Sarı-kırmızılılar bu maç öncesinde ligde en son yine bir deplasman müsabakasında Göztepe’ye 2-1 mağlup olmuş, daha sonra oynadığı 10 mücadelede de 8 galibiyet, 2 beraberlik almıştı.

Galatasaray, 3 puan ve kırmızı kartın ötesinde tecrübeli file bekçisi Muslera’nın 15. dakikadaki sakatlığıyla şok yaşadı. Fernando Muslera, kaval kemiğinde kırık sebebiyle 6 ila 8 ay sahalardan uzak kalacak.

Öte yandan ikinci yarının başında Ahmet Çalık'ın yerine oyuna giren Florin Andone de sakatlandı.

68. dakikada kaleci Tarık Çetin'in yere düştüğü sırada sağ dizine darbe alan Rumen golcü yerini Belhanda'ya bıraktı.

Teknik Direktör Fatih Terim, Andone'nin de diz bağlarından sorun yaşadığını ve uzun süre takımda yer almayacağını açıkladı.

Galatasaray bu yenilgiyle 50 puanda kaldı.

Rizespor ise puanını 28'e yükselterek rahat bir nefes aldı. Aslan, gelecek hafta Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor önümüzdeki hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/27876/1-kirmizi-kart-2-sakatlik-3-puan-cim-bom-agir-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.