Akşener, Buğra Kavuncu için kimlerle görüştü?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili hangi AK Partili Bakan ve hangi bürokrat ile görüştü? Ne cevap aldı? Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ilk kez Ankara Masası özel yayınında açıkladı.
Büşra Bayrak
|
22 Ekim 2020, Perşembe - 13:29
Akşener, Buğra Kavuncu için kimlerle görüştü?

İyi Parti İl Başkanı Yetkin Öztürk Ankara Masası "Gündem" programında, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili ithamların İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ tarafından geçmişte dile getirildiğini söyledi.

“Sayın Özdağ ütopik düşünceleri sever. Maalesef burada da kendi kafasınca kurgularla hareket ediyor." diyen Öztürk şöyle devam etti:" 

"Genel Başkanımız sayın Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanıyla görüştü"

"Genel Başkanımız bu ülkede, en sıkıntılı dönemde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İçişleri Bakanlığını yapmıştır. Dolayısıyla bu hususun nasıl olabileceğini, bu görüşmelerin ne şekilde olabileceğini çok iyi bilen birisidir.Ve bu süreçte İstanbul Kongresi Temmuz ayında, bu süreçte Sayın Özdağ’ın Genel Başkanımıza bu ithamları karşısında  Genel Başkanımız kendi hem sayın Hakan Fidan ile hem Milli Savunma Bakanıyla bu telefon görüşmelerini yapıp 2 gün sonra da bunun cevabını almıştır." 

"Sayın Kavuncu'nun malum örgütle irtibatı, iltisakı olmadığı ifade edildi"

"Yani, Sayın Buğra Kavuncu ile ilgili malum örgütle en ufak yakından irtibatı, iltisakı, bağı kesinlikle olmadığı da ifade edilmiştir. Yani bu telefon görüşmesi aynı zamanda resmi bir görüşmedir." 

"İddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir"

"Dolayısıyla bundan sonraki süreçte dün Sayın Kavuncu, Sayın Özdağ ile ilgili suç duyurusunda da bulundu, mahkemeye de verdi. Bekleyeceğiz, iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Yoksa ömür boyu müfteri olarak hayatına devam eder” 

http://www.ankaramasasi.com/haber/279460/aksener-bugra-kavuncu-icin-kimlerle-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.