Cem Yılmaz’dan Ekrem İmamoğlu’na teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Cem Yılmaz'ın önerisine olumlu cevap verdi. Ünlü komedyen bu gelişme üzerine İmamoğlu'na teşekkür etti.
Ankara Masası
|
22 Ekim 2020, Perşembe - 15:21
Cem Yılmaz’dan Ekrem İmamoğlu’na teşekkür

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, pandemi döneminde fedakârca görev alan sağlık çalışanlarına ücretsiz gösteriler düzenlemek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulunmuştu.

Cem Yılmaz'ın bu çağrısı oldukça takdir toplarken, Bakan Koca'dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan da olumlu yanıt geldi.

Cem Yılmaz’ın teklifini değerlendiren İmamoğlu, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde. Bu süreçte üstün gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın emrindeyiz." ifadelerini kullandı. 

Ekrem İmamoğlu'na Twitter'dan teşekkür eden Cem Yılmaz ise şunları yazdı: "Sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Bu güzel, birleştirici tavra ortak olmaktan çok mutluyum. Ankara ile görüşüp hızla organize oluruz. Diğer şehirlerimizle ilgili de sağlıkçılarımız “bize gelmezler” demesin. Elimden geleni en iyi şekilde yapacağım. Sağ olun"

http://www.ankaramasasi.com/haber/279814/cem-yilmazdan-ekrem-imamogluna-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.