İstanbul’da korkutan görüntü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın "İstanbul’da vaka sayısı Türkiye genelinin yüzde 40’ına, Ankara’nın 5 katına ulaştı" açıklamasının ardından Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’ne test yaptırmak için gelen vatandaşların oluşturduğu uzun kuyruk drone ile havadan görüntülendi.
IHA-20201023AW147134
|
23 Ekim 2020, Cuma - 10:54
İstanbul’da korkutan görüntü

İstanbul’da vaka sayılarının artması sonucu, vatandaşlar koronavirüs şüphesiyle tekrar hastanelere akın etti. Çok sayıda vatandaş Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne koronavirüsü şüphesiyle başvuru yaptı. Test yaptırmak isteyen kişilerin hastane bahçesinde oluşturduğu uzun kuyruk drone ile havadan görüntülendi.

Bakan Koca'dan İstanbul uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda İstanbul'da bulunan vatandaşları uyarmıştı. Bakan Koca, "İstanbul’da vaka sayısı Türkiye genelinin yüzde 40’ına, Ankara’nın 5 katına ulaştı. Temaslı taramasını, test sayısını artırdık. Salgınla mücadelede, şu an, sizlerin uyacağı tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Maskenin önemi arttı. Ve en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz. İstanbul’da en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz. Mecbur olmadıkça kalabalık ortama girmeyin." ifadelerini kullanmıştı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/281364/istanbulda-korkutan-goruntu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.