Uncharted filminin ilk fotoğrafı geldi

Naughty Dog’un popüler oyunu Uncharted’ın on yıl önce başlatılan beyaz perdeye uyarlama çalışmaları sonunda ilk meyvesini verdi. Tom Holland, Uncharted filminin çekimlerinde bir sahneyi ilk fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
Ankara Masası
|
23 Ekim 2020, Cuma - 11:07
Uncharted filminin ilk fotoğrafı geldi

Bu süreçte filmin yönetmeni yedi defa ve vizyon tarihi ise beş defa değişmişti. Senaryo ve oyuncu kadrosu da bu değişimlerden payını almıştı. Ancak oyunun ana kahramanı Nathan Drake’i canlandıran Tom Holland’ın setten paylaştığı bir fotoğraf, Uncharted filminin sonunda gerçeğe dönüştüğünü gösteriyor.

Söz konusu fotoğraf, pek fazla detay vermiyor. Tom Holland’ın Nathan Drake’in alışılagelmiş kıyafet kombinasyonu içinde görüldüğü bu fotoğraf, pek fazla detay vermiyor. Ancak Holland’ın (Drake’in) boynuna bir kolye gibi astığı yüzük dikkat çekiyor. Bu yüzüğün Sir Francis Drake’in yüzüğü olabileceği düşünülüyor.

24 yaşındaki Tom Holland’ın Nathan Drake rolü için biraz genç göründüğü söylenebilir. Zira oyunlarda Drake, 30’lu yaşlarının ikinci yarısında biri olarak tasvir edilmişti. Ancak filmde oyunlardan önceki dönemi anlatan bir hikayenin işlenmesi bekleniyor. Bu açıdan bakıldığında Holland tercihi daha mantıklı hâle geliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/281427/uncharted-filminin-ilk-fotografi-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.