Burak Özçivit sorusu Neslihan Atagül’ü fena kızdırdı

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile birlikte önceki akşam Karaköy’de görüntülendi. Muhabirlerin Doğulu’ya yönelttiği, “Teklif gelse Burak Özçivit ile birlikte oynar mısınız?" sorusu Neslihan Atagül’ü küplere bindirdi.
Zeliha Demirci
|
23 Ekim 2020, Cuma - 11:42
Burak Özçivit sorusu Neslihan Atagül’ü fena kızdırdı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile önceki akşam Karaköy'de objektiflere yansıdı. Yüzü olduğu bir giyim markasının online lansmanını gerçekleştiren Doğulu'ya gecede eşi Neslihan Atagül eşlik etti. Çıkışta basın mensuplarıyla sohbet eden Doğulu, yeni bir dizi hazırlığında olduğunu söyledi. Bunun üzerine muhabirlerin yönelttiği, "Teklif gelse Burak Özçivit ile birlikte oynar mısınız?" sorusuna eşi Neslihan Atagül sinirlendi.

Atagül, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ne alakası var arkadaşlar? Soru sormak için soru soruyorsunuz, lütfen ya. O kadar kısa bir zamanda bir araya geliyoruz ve sizin sorduğunuz soruya bakın. Bundan hiç memnun değilim. Üzgünüm ama bu son sorularınız insanı çileden çıkarır. Hiç alakası yokken garip sorular soruyorsunuz.”

Neslihan Atagül, gazetecilerin “çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna, "Evet, ben düşünüyorum. Siz düşünüyor musunuz?" yanıtını verdi.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden 'Demir Kadın' lakaplı Neslican Tay'ın hayatını beyazperdede canlandırması için gelen teklifi reddettiği iddia edilen Neslihan Atagül, muhabirlerin konu ile alakalı sorularını ise şu şekilde cevapladı: “Hayır, yalanlamadık. Öyle bir şey gerçek değil. Yok öyle bir şey, oynamayacağım. Teklif geldi ama içime sinmeyen bir şeyler vardı, onları belirttim profesyonel şekilde. Bu işte kendimi iyi hissetmeyeceğimi, çok da verimli olmayacağımı söylemiştim ama buna rağmen haberler çıkınca garip bir algı yaratılmaya çalışıldığını hissettim burada. Bu işi daha fazla uzatmamak lazım, gerek de yok zaten.”

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül'ün bir dönem birlikte rol aldığı dizide Burak Özçivit'le öpüşmesinin ardından gerilim yaşamıştı. Özçivit, Atagül ile sahneleriyle ilgili sorulara, "Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz" yanıtını vermişti.

Kadir Doğulu ise, Twitter hesabından, "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli" paylaşımını yapmıştı. Ardından Atagül, o dönem aynı dizide rol almalarına rağmen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in düğününe katılmamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/281531/burak-ozcivit-sorusu-neslihan-atagulu-fena-kizdirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.