Ünlü sunucuya aile içi şiddet suçlaması

Ankara Masası
|
15 Haziran 2020, Pazartesi - 18:49
Ünlü sunucuya aile içi şiddet suçlaması

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci,evliliğinde gördüğü şiddet sebebiyle üzüntüden göğüs kanseri olduğunu söyledi.

FOX TV’nin en çok izlenen haber programı Çalar Saat’in sunucusu İsmail Küçükkaya, bu kez yaptığı haberlerle değil özel hayatıyla gündemde.

İsmail Küçükkaya, 2016 yılında Samsun'da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile dünya evine girmişti.  Ancak 2018 yılında, Eda Demirci şiddete uğradığı iddiasıyla boşanma davası açtı.

“Üzüntüden göğüs kanseri oldum”

Eda Demirci  Youtube üzerinden katıldığı bir programda  İsmail Küçükkaya ile evliliği süresince yaşadıklarını anlattı. Öğretmen olduğu için aşağılandığını, çok kez aldatıldığını, psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü söyleyen Demirci, üzüntüden göğüs kanseri olduğunu söyledi.

Bir tartışma sırasında Küçükkaya'nın kendisine "Eda inan şu pozisyonum olmasa senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dediğini söyleyen Demirci, üçüncü kavgalarında yüzüne yumruk yediğini ifade etti.

Demirci şöyle devam etti:

“Kendisine boşanmak istediğimi söylediğimde ‘Beni bırakıp nasıl gideceksin, bu hayatı nereden bulacaksın, bu tatillere nereden gideceksin, orada ne yapacaksın? 1 milyon kadın benimle evlenmek istiyor. Ünlü bir adamdan nasıl boşanırsın?’ dedi”

Eda Demirci, Cumhurbaşkanlığı, Aile ve Çalışma Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı'ndan yardım talebinde bulundu.

Küçükkaya açıklamaları yalanladı

Öte yandan İsmail Küçükkaya açıklama yaparak söz konusu suçlamaları yalanladı.

Küçükkaya, “Hiç bir şekilde şiddet uygulamadım, kötü muamelede bulunmadım. İddia sahibi iddiasını ispat edebilirse verilecek her türlü cezaya razıyım” dedi. Küçükkaya, yasal yollara başvurduğunu ve İstanbul 1. Aile Mahkemesinden Koruma Kararı aldığını bildirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/28230/unlu-sunucuya-aile-ici-siddet-suclamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.