İstanbul’da 74 yaşındaki “KOAH hastası torbacı” yakalandı

İstanbul Kağıthane'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 74 yaşındaki KOAH hastası bir şahıs gözaltına alındı. Baskında yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
IHA-20201024AW148168
|
24 Ekim 2020, Cumartesi - 12:48
İstanbul’da 74 yaşındaki “KOAH hastası torbacı” yakalandı

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Seyrantepe Sultan Selim Caddesi üzerinde bir şahsın uyuşturucu madde sattığı ihbarı üzerine harekete geçti. İhbarı değerlendiren Kağıthane polisi, fiziki ve teknik takipler sonrasında önceki gün saat 16.30 sıralarında Yeşilce Mahallesi Andelip Sokak üzerindeki binaya baskın düzenledi.

KOAH hastası 74 yaşındaki Ahmet B’nin yaşadığı evde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 760 liraya da el konuldu. Oksijen tüpüne bağlı olarak yaşayan şüpheli şahıs, polis tarafından hastaneye götürüldü.

Şüpheli şahsın uyuşturucu maddeleri Aykutcan G. ve Mehmet A’nın getirdiğini belirtmesi üzerine polis ekipleri söz konusu adreste beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelen şahıslar Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramalarında çok miktarda uyuşturucu madde, para ve cep telefonu ele geçirildi.

Çok miktarda uyuşturucu madde

Şahısların uyuşturucu Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi 1. Nilgün Sokak üzerindeki evden aldıklarını söylemesi üzerine Kağıthane polisi, sokak üzerindeki eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda çok miktarda metamfetamin, 3 adet hassas terazi, muşta, 2 adet de tabanca ele geçirildi. Evde bulunan Serap Ö, gözaltına alındı.

KOAH hastası torbacı serbest bırakıldı

Baskınlar sonrası gözaltına alınan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette işlemlerin tamamlanan şüphelilerden Ahmet B, sağlık sebebiyle savcılığın talimatıyla, adama uyuşturucu getiren 2 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Baskında gözaltına alınan diğer kadın şüpheli Serap Ö. ise çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOAH hastası torbacı geçen sene de yakalandı

Öte yandan oksijen tüpüne bağlı yaşayan KOAH hastası 74 yaşındaki Ahmet B.’nin geçtiğimiz sene İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında yastığının altında çok miktarda uyuşturucu madde bulunması nedeniyle gözaltına alındığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/284705/istanbulda-74-yasindaki-koah-hastasi-torbaci-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.