'Naylon' Koronasavar

Ankara Masası
|
16 Haziran 2020, Salı - 17:43
'Naylon' Koronasavar

Ankara Adliyesi’nde bazı mahkemeler, adliyelerde normalleşme döneminin başlamasıyla  kendilerine has tedbirler uyguladı.

Koronavirüs (Kovid-19) sürecinin ardından normalleşme adımları kapsamında tüm tedbirlerin alındığı Ankara Adliyesi, hizmet vermeye başladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, normalleşmeye rağmen salgın tehlikesinin henüz geçmemiş olması nedeniyle, vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymalarını sağlayacak düzenlemeler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, adliye giriş kapılarına sosyal mesafe kurallarını hatırlatan uyarı ve bilgilendirme afişleri ile duruşma salonlarının kapılarına içeriye en fazla kaç kişinin girebileceğinin belirtildiği levhalar asıldı. Mübaşirler, duruşma sırasında nasıl davranılması gerektiği konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Sanık ile mahkeme heyeti arasına şeffaf naylon branda çekildi

Adliyede yoğunluğun artmasıyla birlikte kimi mahkeme ve kalemler ise koronavirüse karşı kendilerine has tedbirlere başvurdu. 

Bazı duruşma salonlarında sanık ile mahkeme heyeti arasına şeffaf naylon branda çekildiği, bazılarında ise hakim kürsünün etrafının çıta ve brandayla izole edildiği görüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/28680/naylon-koronasavar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.