AK Parti Çankaya 7. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi yeni tip koronavirüs tedbirleri dikkate alınarak Anıtpark'ta gerçekleştirildi.
aa:text:20201025:22762722
|
25 Ekim 2020, Pazar - 18:47
AK Parti Çankaya 7. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye'yi her türlü inanç, görüş, düşünce ve yaşam tarzındaki insanlarla daha da geliştirerek büyüteceklerini, ortak aklı ve yönetişim kavramını daha fazla öne çıkaracaklarını belirtti.

Şahin, AK Parti ile birlikte kadınların sosyal hayatta çok daha güçlü bir özne olarak potansiyellerini topluma ve ülkeye sunabildiklerini ifade etti.

AK Parti iktidarında, savunma sanayisinde yerlilik oranının 70'lere ulaştığına işaret eden Şahin, Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın yeni petrol ve doğalgaz müjdeleri paylaşacağına olan inancını dile getirdi.

"Bilkent Şehir Hastanesi'nin önemi daha iyi anlaşıldı"

Bilkent Şehir Hastanesi'ne ilişkin eleştirilere değinen Şahin, salgın döneminde bu yatırımın doğruluğunun daha iyi anlaşıldığını, mücadelede büyük avantajlar sağladığını söyledi.

"Cumhuriyetin 100. yılında bu hizmeti kazandırmış olacağız"

Şahin, "Saraçoğlu Mahallesi Koruma Yenileme ve Yaşatma Projesi"ne ilişkin de "İnşallah Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara'nın tarihi kimliğine uygun olarak, yeşili, doğayı, tarihi muhafaza ederek, tescilli binaları ve tarihi ağaçları muhafaza ederek Ankara'nın ve Çankaya'nın turizmine bu hizmeti kazandırmış olacağız." diye konuştu.

"Rekorlarımızı geçmenin mücadelesini veriyoruz"

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan'da burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin dün olduğu gibi bugün de Türkiye'nin en dinamik, en üretken ve en yenilikçi insanlarını bünyesinde barındırdığını belirtti. 

Arslan, "AK Parti olarak, 19 yıldır kendi kendimizle yarışıyoruz. Her geçen gün çıtayı daha da yukarı çıkarıyor, kendi rekorlarımızı geçmenin mücadelesini veriyoruz." dedi.

Arslan, AK Parti'nin milletin refahını merkeze koyan bir siyaset anlayışıyla, dev projelere, dev yatırımlara ve kapsamlı reformlara önümüzdeki dönemde de aynen devam edeceğini bildirdi.

Kongreye geniş katılım


Kongreye, AK Parti Ankara milletvekilleri Emrullah İşler, Asuman Erdoğan, Orhan Yeğin, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Melih Gökçek ve Mustafa Tuna, Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Murat Köse, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ilçe başkanları ve delegeler de katıldı.

Hasgül yeniden Çankaya ilçe başkanı 

AK Parti Çankaya İlçe Kongresi'nde Mustafa Hasgül, 228 oy alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/286907/ak-parti-cankaya-7-olagan-ilce-kongresi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.