Aytemiz Alanyaspor fırtınası esmeye devam ediyor

Süper Lig'in 6. haftasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, geçen haftaki Galatasaray galibiyetini pekiştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
aa:video:20201025:22763306
|
25 Ekim 2020, Pazar - 20:02
Aytemiz Alanyaspor  fırtınası esmeye devam ediyor

Tokatlı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin iyi oynayan bir ekibiyle karşılaşacaklarını bildiklerini belirtti. 

Böyle bir takıma karşı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Tokatlı, "Geçen haftaki Galatasaray galibiyetini pekiştirmek ve bu haftayı da lider bitirmek istiyorduk. Amacımıza ulaştığımız için mutluyuz." dedi.

Tokatlı, oyunun başlangıcında hafta içi çalışmaların olumlu etkisiyle erken gol bulduklarını dile getirdi.

Tokatlı:"Oyunun gidişatı hep lehimize oldu"

"Oyunun gidişatı hep lehimize oldu. Zaman zaman rakibe topu kaptırsak da pozisyon vermeden maçı bitirdik." diyen Tokatlı, "Özellikle ikinci yarının ortasından sonra teknik, taktik ve fiziksel olarak bariz üstünlüğümüz ortaya çıktı. Kaleye atılan şut sayımız, yaptığımız pas sayısı, ceza sahasına orta ve ceza sahasında topla buluşma hep bizim lehimize. Onun için mutluyuz." şeklinde konuştu.

Canel: "Geçen hafta devreye girmeyen VAR bu haftaya devreye girdi"

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel ise puan veya puanlar için geldiklerini ancak kendi hatalarından dolayı kalelerinde golü gördüklerini belirtti.

"Maçın devamında golü bulduk ama geçen hafta devreye girmeyen VAR bu haftaya devreye girdi. Gol sayılmadı. Devreyi berabere bitirseydik oyun anlayışı farklı olacaktı." değerlendirmesinde bulunan Canel, oyuncularını sahada verdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Böylece 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberelikle puanını 16'ya çıkararak liderliğini sürdürdü. Bu sezon 2. yenilgisini alan Fatih Karagümrük ise 8 puanda kaldı. İstanbu ekibi 4. sırada yer buldu.

Aytemiz Alanyaspor gelecek hafta Göztepe deplasmanına çıkarken Fatih Karagümrük Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/286985/aytemiz-alanyaspor-firtinasi-esmeye-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.