Habertürk yazarı Kübra Par: Kılıçdaroğlu görevi bırakmamalı ama...

Habertürk yazarlarından Kübra Par, "Kılıçdaroğlu görevi bırakmamalı ama Ankara’da oturmayı bırakmalı. Sahaya inmeli. Aday olmayacaksa bile vatandaşla teması kesmemeli." değerlendirmesinde bulundu.
Ankara Masası
|
26 Ekim 2020, Pazartesi - 09:36
Habertürk yazarı Kübra Par: Kılıçdaroğlu görevi bırakmamalı ama...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevini bırakması gerektiğini söyledikten sonra çok sayıda partiliden teşekkür telefonu aldığını yazan Fatih Altaylı'ya bir diğer Habertürk yazarı Kübra Par'dan destek geldi.


CHP'de çelişki var

CHP PM Üyesi Erdoğan Toprak'ın "2019 Belediye seçimlerinde Millet İttifakı'nın da tamamının oy verebileceği adaylar için uğraşan Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu doğru strateji olmasa, İstanbul ve Ankara alınabilir miydi? Millet İttifakı'nın kurucusu sakin güç Kılıçdaroğlu'dur” dediğini hatırlatan Par, bu düşüncenin CHP açısından çelişkili bir durum ortaya çıkardığını savundu.


Sakinlik ve pasiflik birbirine karıştırılmasın

Muhalefet bloğunun başarılı olması için CHP’nin parti olarak eriyip gitmesine göz yumulması istendiğini ifade eden Par, "Oysa bu şart değil. Erdoğan Toprak, Kılıçdaroğlu için “sakin güç” diyor ya, sakinlik ile pasiflik birbirine karıştırılmamalı. CHP’ye asla ve kata oy vermeyecek sağ seçmeni ürkütmemek için pasif bir liderlik anlayışı benimsenmemeli." ifadesini kullandı.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız
http://www.ankaramasasi.com/haber/287322/haberturk-yazari-kubra-par-kilicdaroglu-gorevi-birakmamali-ama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.