PS5 oyunları ülkemizde ön siparişe çıktı

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in 8299 TL’lik fiyat etiketiyle 12 Kasım’da Türkiye’de satışa çıkacağının belli olmasından sonra konsolda oynanabilecek bazı oyunların PlayStation Store üzerinden ön siparişe açıldı.
Ankara Masası
|
26 Ekim 2020, Pazartesi - 10:02
PS5 oyunları ülkemizde ön siparişe çıktı

Japon teknoloji devi Sony bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda yeni nesil oyun konsolları olan PlayStation 5’i tanıtmış ve ilerleyen günlerde satışa sunacağını açıklamıştı. PlayStation 5’in ülkemizde satışa sunulamasına az bir süre kala PS5 ile de uyumlu olan oyunların bazıları ülkemizde de ön siparişe açıldı. Ön siparişe açılan oyunların fiyatları ise 459 TL’den başlıyor ve 779 TL’ye kadar çıkıyor. 

Sony’nin PlayStation 5 oyunlarının ilerleyen günlerde daha yüksek fiyat etiketileri ile satışa sunulması bekleniyor 2021 yılından itibaren özellikle konsol oyunlarının fiyatlarının 900 TL civarında olacağı düşünülüyor.

Sunulan PlayStation 5 uyumlu oyunlar arasında Far Cry 6, Hitman 3, Call of Duty: Black Ops Cold War, Assassin’s Creed: Valhalla, Spider-Man: Miles Morales gibi; Sony’nin yeni konsoluyla birlikte çıkışı gerçekleştirilecek hit oyunlar yer alıyor. Bunun yanı sıra bazı oyunların PS4’te de oynanabilecek versiyonlarının da mağazada ön siparişe açıldığını görüyor. 

Yeni nesil Sony PlayStation 5 oyun konsolu, oyuncuların önümüzdeki birkaç yıl boyunca oyun ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacak performansı sunacak bir donanım paketiyle birlikte geliyor. 8 çekirdekli, AMD Zen 2 mimarisini temel alan 3.5 GHz işlemci, RDNA 2 mimarisi tabanlı GPU, 16 GB GDDR6 RAM, 825 GB SSD, NVMe SSD yuvası ile harici depolama imkanı bulunuyor. Disk sürücülü versiyonunda 4K Blu-ray sürücü bulunuyor. Bu sayede konsolda kutulu oyunları çalıştırmak mümkün oluyor. Digital Edition versiyonunda ise disk sürücüsü bulunmuyor ve oyunlar internetten indiriliyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/287354/ps5-oyunlari-ulkemizde-on-siparise-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.