Keçiören’in Doğal Yaşam Parkı’na büyük ilgi

Başkentin en kalabalık ilçelerinden olan Keçiören’deki Doğal Yaşam Parkı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
Büşra Bayrak
|
26 Ekim 2020, Pazartesi - 12:33
 Keçiören’in Doğal Yaşam Parkı’na büyük ilgi

Ankara keçisi, maymun, kanguru, sincap, midilli, tavus kuşu, sülün, geyik ve kanatlı hayvanlara kadar birçok canlıya ev sahipliği yapan Doğal Yaşam Parkında canlı sayısı günden güne artıyor.

  Doğal Yaşam Parkı hakkında açıklamalarda bulunan Keçiören Belediyesi Başkanı Turgut Altınok,  “Vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı şehrin stresli ortamından bir nebze de olsun uzak tutabilmek için Doğal Yaşam Parkımızdaki canlı çeşitliliğimizi artırdık. Doğal Yaşam Parkımızda keçi, tavuk, eşek, midilli, valabi, kanguru, maymun, ceylan, emu kuşu, Ankara keçisi, tavus kuşu, sülün, lama, geyik ve kanatlı hayvanlardan oluşan birçok türde canlımız var. Bu parkımızda, gençlerimize ve çocuklarımıza bir taraftan hayvan sevgisini aşılarken diğer yandan da canlılar âlemini tanıtarak tabiatla iç içe vakit geçirmeleri için fırsat sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 Altınok, Keçiörenlilerin yanı sıra Ankara’nın dört bir yanından Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etmek için ilçeye gelen hayvan severleri misafir ettiklerini de belirtirken, burada gerçekleştirilen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarıyla daha estetik bir ortamın tesis edildiğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/287871/keciorenin-dogal-yasam-parkina-buyuk-ilgi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.