Aras Bulut İynemli, Vodafone'un yeni reklam yüzü oldu

Vodafone, önümüzdeki dönemde tüm reklamlarında teknoloji-insan birlikteliğiyle yazılmış hikayelere yer verecek. Şirket bu kapsamda, yeni dönem reklamları için sanatçı Aras Bulut İynemli ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
aa:text:20201026:22766780
|
26 Ekim 2020, Pazartesi - 13:53
Aras Bulut İynemli, Vodafone'un yeni reklam yüzü oldu


İynemli'nin, Vodafone müşterilerinin deneyimlerinden yola çıkan hikayeler anlatacağı reklamlarda, teknolojiyi değerli kılan unsurun insan olduğu mesajı verilecek. 

İynemli'nin rol aldığı ilk Vodafone reklam filmi, 27 Ekim itibarıyla yayınlanmaya başlayacak.

Vodafone'un yeni reklam yüzü Aras Bulut İynemli, televizyon reklamlarının yanı sıra radyo, açık hava, özel dijital projeler, mağaza içi görünürlük gibi tüm iletişim mecralarında yer alacak.


"Kullanıcı deneyimlerinin anlatılmasına dayalı bir kurgu oluşturduk"


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone'un yeni marka vaadinin tanıtıldığı online toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yeni iletişim rotamızda, teknoloji ve insanın yan yana gelmesiyle ortaya çıkan hikayelere 'senin teknolojin, senin hikayen' mesajıyla yer vereceğiz. Reklam yüzümüz, sevilen sanatçımız Aras Bulut İynemli olacak. Yeni dönem reklamlarımız için kullanıcı deneyimlerinin anlatılmasına dayalı bir kurgu oluşturduk. Müşterilerimize ‘teknolojimizi değerli kılan aslında sizlersiniz’ diyoruz. Vodafone olarak, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de ilhamını müşteriden, gücünü inovasyondan alan ürün ve servisler sunarak tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." 


- "Başrolünde teknoloji ve insanın olduğu hikayeler anlatacağım"

Aras Bulut İynemli de, "İşimiz, hikaye anlatmak. Hikayelerin inanılmaz bir gücü olduğuna inanıyorum. Bu iş birliğinin benim için bir diğer güzel yanı da teknoloji vurgusu. Kendi adıma, günlük hayatımda işimi kolaylaştıracağına inandığım her teknolojiyi kullanıyorum. Vodafone'un reklamlarında aslında hepimizin her gün yaşadığı, başrolünde teknoloji ve insanın olduğu hikayeler anlatacağım. " diye konuştu.

Online toplantıda, Vodafone ürün ve servislerine ilişkin veriler de paylaşıldı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/288084/aras-bulut-iynemli-vodafoneun-yeni-reklam-yuzu-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.