Sıla ve Hazer Amani evliliğinde kriz büyüdü

Geçen yıl evlenen şarkıcı Sıla ile şef Hazer Amani'nin bir süredir boşanacakları konuşuluyor. Geçtiğimiz hafta Sıla'nın eşi olmadan eğlenmeye gitmesi de ayrılık söylentilerini artırmıştı. Çiftin evlilik krizleriyle ilgili de birkaç iddia ortaya atıldı.
Zeliha Demirci
|
27 Ekim 2020, Salı - 10:15
Sıla ve Hazer Amani evliliğinde kriz büyüdü

Mutlulukları kısa süren Sıla ve Hazer Amani çiftinin evlerini ayırdıkları önü sürüldü. Ünlü çiftin evliliklerinde kriz yaşamasıyla ilgiyle ise ortaya birkaç iddia atıldı. Sıla’nın eşine psikolojik baskı kurduğu ve Amani’nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmesinin bu ayrılığa neden olduğu iddia edildi.

Bir başka iddia ise Sıla’nın yakın arkadaşlarının bu evliliği bitirmesi için şarkıcıya akıl vermesi oldu.  Çiftin pandemi döneminde maddi sıkıntı yaşamasının da krizin büyümesinde etkili olduğu iddia edildi.

MAG dergisine konuşan ünlü şef Hazer Amani, eşi Sıla Gençoğlu ile karantina günlerini şu sözlerle anlatmıştı: “Gayet mutluyuz. En sevdiğimiz şeylerle geçiyor vaktimiz; yemek yapıyor, müzik dinliyoruz. Mutfakta işimizi bitirip içeri geçiyoruz. Sonra güzel bir müzik açıyor ve tekrar mutfağa giriyoruz. Tabii ki dikkat etmeye de çalışıyor, sabahları spor yapıyoruz. Güzel geçiyor. Bu işin ekonomik boyutu olmasa bırakın birkaç ayı bir sene bile evde durulur. Güzel okuma alışkanlıkları olanlar bu dönemde sıkılmaz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/289548/sila-ve-hazer-amani-evliliginde-kriz-buyudu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.